Az gáz, hogy ha majdnem annyival bicepszezek, amennyivel guggolok?
Figyelt kérdés
Edzek lábat, nehogy azt, higgyétek, hogy nem.Guggolásból mindig gyenge voltam.A felhúzásom is legyengült és nem tudok tovább fejlődni. Régen azt hittem, hogy valami nagyon jó genetikám van, nem volt étrendem. Amikor 30kg-al nyomtam fekve, akkor 100kg-al simán ment a felhúzás. Elkezdtem hanyagolni a felhúzást és a guggolást is. Minden másra elég jól figyeltem. Fekvenyomásban felmentem 80kg-ra szériában, csuklyázást is annyival csinálom.Bicepszezés most 31kg-al megy. Elkezdtem újból figyelni a felhúzásra és a guggolásra. Meg kellett tanulnom újból, mert nem tudtam szabályosan végezni őket. 4x le is sérült a derekam, 3 hónap alatt. Még mindig nem tudom rendesen csinálni őket. Ott tartok, hogy felhúzásból 91kg-al 3 ismétlés megy. Guggolásnál viszont 50kg-al szenvedek. Ez nagyon zavar. Nem tudok emelni ennél a 2 gyakorlatnál a súlyon. Fekvenyomásnál és csuklyázásnál hetente jönnek 2,5-5kg +ok. Mit tehetnék, hogy a felhúzásból és a guggolásból is tudjak emelni a súlyon és erős legyek bennük?2016. szept. 12. 19:40
1/7 anonim válasza:
Hát eléggé.50 kiló?Nekem 2-3 hét alatt már ment annyival,úgy térdficam miatt 3 hétig gipszben volt
2/7 A kérdező kommentje:
És hogy tudnám "feltornászni", hogy normális súllyal menjen mind a 2 gyakorlat? Próbálom helyesen csinálni, nagy súllyal kb. 5-ös ismétlésben. De nem nagyon megy feljebb. A fekvenyomásban hetente több súlyt tudok a rúdra tenni, mint ennél a 2 gyakorlatnál havonta.
2016. szept. 12. 20:44
3/7 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,hogy van valami gerincproblémád és vagy tartásbeli hibád. A guggolás a legkisebb nyomorodat is azonnal előhozza. Én elmennék egy hozzáértő manuálterapeutához lecsekkolni, hogy minden klappol e.
4/7 anonim válasza:
Írd le az edzésterved
Meg leget,hogy szar a technikád.
5/7 A kérdező kommentje:
Hétfő
fekvenyomás
evezés
felhúzás
csuklyázás
alkar
Szerda
fekvenyomás
guggolás
mellről nyomás
bicepszezés
vádli
Péntek
fekvenyomás
guggolás
evezés
1 trricepsz gyak
csuklyázás
Vasárnap
guggolás
mellről nyomás
evezés
bicepsz
Fekvenyomásból,guggolásból,evezésből 5 sorozat megy, a többiből pedig 3-4. 5ös ismétlésszámmal. Van, amikor nem sikerül, mert túl sok, vagy kicsit átigazítok rajta, mert érzem, hogy még nem pihentem ki magam.
2016. szept. 12. 21:24
6/7 A kérdező kommentje:
Szerda
fekvenyomás
guggolás
mellről nyomás
bicepszezés
vádli
Péntek
fekvenyomás
guggolás
evezés
1 trricepsz gyak
csuklyázás
Nem nyomtam entert.
2016. szept. 12. 21:25
7/7 anonim válasza:
Felesleges 4 nap.Csináld a Startinght strenght-et,az ICF 5x5-öt,esetleg a Greyskull LP-t.A powerbuilder youtuve csatornán nézz videókat a guggolás és felhúzás technikájáról.Ha komolyan gondolod az erőfejlesztést,figyelmedbe ajánlom a Primitív őserő című kömyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!