Amikor valaki aztmondja 120kgval guggolok abba a rudat beleszámolja?
Hivatalosan nem számolják de én arra gondolok hogy egy általános ember beleszámolja-e?
Azért mégis 20-22kiló a rúd az meg jól hangzik ha annyival több :)
Igen.
Amikor elkezdtem edzeni, edzőhöz jártam, így "tanultam" meg, hogy a súlyt rúddal együtt szokás mondani. Nem ismerek olyat, aki rúd nélküli súlyt mondana arra kérdésre, h mennyit nyomsz fekve. Bár ebbe ele sem gondoltam, hogy ez valakiben felmerül egyáltalán. Ha azt mondom, hogy 60 kilóval 10x belenyomok, akkor az azt jelenti, hogy 60 kilóval csinálok 10 ismétlést. ha azt mondom, hogy rádobok 60-at a rúdra, akkor az más, de általában nem így monja az ember....
Nem csak azért számolom bele a rudat, mert jól hangzik, hanem a rúd igenis 20 kiló, ami tárcsák nélkül is egy súly...
Ha valaki pl üres rúddal végez valamilyen feladatot, az sem 0 kilóval csinálja, anem 20kg-val. legalábbis szrintem ez így értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!