171 cm magas vagyok, és mindössze 49 kg, elég vékony, mindenki aztmondja, hogy híznom kéne. Milyen torna segíthetne?
Lány vagyok...és a vádlim a combom iszonyat vékony, a fenekem lapos, cicim pedig alig van...szeretném megtudni, hogy milyen TORNÁVAL vastagíthatnám a vádlimat, combomat, és csinálhatnék magamnak feneket:)
Egyre jobban zavar, hogy mindenki megszól, hogy milyen sovány vagyok...köszönöm előre is a egítő válaszokat...
Ha nincs rajtad semmi, hát persze, hogy nem tudod formálni.
Ajánlom peanut buttert (sósmogyorókrém), jól felhízlal.
És tessék mellette sportolni, de ne nagyon keményen, ha nem akarsz atlétavállakat.
És nem ismertek valami hatásos tornát?:D
köszykeee
ezt nem tudom megállni, a két előző válasz elég nagy ba..., illetve butaság
A testet alkotó szövetek közül az izom az ami formát ad, (persze mint nőnek, azért kicsit több zsírra van szükség a testeden)!
Megfelelően végzett súlyzós edzésre lenne szükséged, meg persze megfelelő táplálkozásra
ja és nem kell félni a nőknek h a súlyzós edzéstől férfias lesz a testalkatuk...
nem tudom miből gondolják mások azt hogy ha egy férfi, aki az izmosodához megfelelő felépítéssel és hormonháztartással rendelkezik, is megszenved az izmokért, akkor egy nő attól h súlyzót fog a kezébe, mindjárt brutálisan izmos lesz...
egy férfit sem fenyeget az a veszély h kis súlyzózástól a testépítő magazinikban szereplőkhöz hasnlóan izmos lesz nemhogy egy nőt
16:34
A barátnőm 40 kiló, tiszta izom, sportol és nagyon formátlan ennek ellenére. Kell az a kis háj, anélkül nem nő egy nő. Szegénykém is képtelen hízni.
szia,
igaza van annak a mindenkinek, tényleg híznod kellene, mert elég sovány alkatú vagy.
A tanácsom, hogy egyél minél többet, magas kalóriatartalmú ételeket, mivel feltehetően gyorsabb az anyagcseréd az átlagnál több kalóriabevitelre van szükséged ha hízni szeretnél, pláne ha még mindezek mellett még tornázol is.
A legtöbb energiát a magas szénhidrát tartalmú élelmiszerekből tudod nyerni lásd: [link]
Remélem érhető volt a válaszom..és sok sikert a hízókúrádhoz:))
És még vmi: nálad is a cél a tömegnövelés, szerintem olvasd el ezt a következő cikket is: [link]
Jarok aerobickra, sulyzokkal is tornazunk. Egyik lany a csoportban annyira vekony, hogy van, hogy rafeledkezem, mert ilyen vekonyat nem nagyon lat az ember mindennap. Sulyzozik, mozog, latszik, hogy rettento kis vekonycsontu, nem hizik. De sportol. O ilyen. Valaki pedig kover, es nehezen fogy le, vagy nem is tud lefogyni. De egy kover meg mozogni se tud, hiszen csak liheg.
Szerintem mindegy mit, sportolj, egyel rendesen, taplaloakat, es a lenyeg, senkivel, de senkivel ne foglalkozzal! Azok, akik megjegyzik, hogy milyen vekony vagy, a legtobbszor irigykednek rad, hiszen ok szenvednek a fogyokurakkal, es talan meg a sutemeny gondolatatol is hiznak. Ezert az irigykedesuk, te mindig mindent megehetsz.
Menjel uszni, aerobicra, es ha elmesz egy konditerembe, az edzo tud neked irni egy "etlapot" is. Kerd meg, segitsen hizni es formalodni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!