Nincs izomlázam. Az baj?
Osztatlan edzéstervet csinálok felsőtestre, heti kétszer. Edzések átlagos hossza kb 90-100 perc. A súlyokat mindig úgy állítom be, h "bukásig" edzek.
Pontosan 2 perc pihenőt tartok a szettek között, tricepsz, és hátsó váll-nál csak 90sec.
Nem baj, sőt! Gyorsabb lesz a regenerálódásod.
"Pontosan 2 perc pihenőt tartok a szettek között, tricepsz, és hátsó váll-nál csak 90sec."
Ezt pontosan így csinálom én is. Így nem megy a kevés pihenő a nagy súlyos munkasorozatok rovására. És én is heti 2x edzem teljes testet, ha lejárok (mondjuk én lábazok is). Nekem ez a módszer nagyon bejön, gyorsan elérem a kívánt erő és izomszintet. Izomlázam ritkán van, de nem is izgat. Igyekszem elkerülni inkább
Neked mi a gondod? Nem fejlődsz?
"Egy êrtelmes edzést 20-30 perc alatt le lehet tolni"
Teljes testet 20-30 perc alatt? Mert arról van szó, és az is értelmes edzés ...
"Amugyis egest testsulyosat csak azok csinaljak akiknek nincs idejuk ergo nem veszik komolyan."
Én azt mondom, h aki nem teljes testet nyomat, az nem ért hozzá, vagy nyominger, nem tud fejlődni, ezért az össze vissza felosztásokban, izolálgatásokban bízik. Vagy kokszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!