Akos000 kérdése:
Testépítés sérülés?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es masfel eve gyurok otthon, aztan harom hete konditerembe jarok. Mar otthon is a tricepsz gyakorlatnal (ket kezzel megfogom a sulyzot es le-fel emelgetem a hatam mogott) neha elkezdett pattogni a jobb konyokomnel valami. Olyan mintha ropogna, mert megfeszul valami. Ez mitol van? Es mit lehet ellene tenni?2016. jún. 17. 22:13
1/9 *Glissade* válasza:
Abba hagyni a gyakorlat végzését!
2/9 anonim válasza:
Rohadt gyorsan hagyd abba, én is csináltam ilyet, és 4 éve akad a könyököm...
3/9 A kérdező kommentje:
abbahagytam kb 3 napig, aztán megpróbáltam kisebb súllyal kevesebbet és most teljesen jó, folytathatom vagy ezt a gyakorlatot végleg hagyjam abba?
2016. jún. 20. 11:35
4/9 anonim válasza:
Csak halkan jegyzem meg. (Be kéne melegíteni.)
5/9 anonim válasza:
Utolsónál a pont.
Az izmok, csontok mindig bemelegítésre szorulnak egy kicsit húzósabb edzés előtt.
Pl. amikor futtunk tornaórán, akkor előtte bemelegítettük a lábfejünk, térdünk, bokánk, vállunk stb. nehogy kimenjen vagy lesérüljön.
Ez lehet a te könyökeddel is, velem szkander után volt ilyen.
6/9 A kérdező kommentje:
okés, ezek után abbahagytam azt a gyakorlatot és egy másik triceps gyakorlatot használok de innentől be fogok melegíteni :) Köszönöm a hasznos válaszokt, tényleg soka segítettetek :)
2016. jún. 22. 10:19
7/9 anonim válasza:
Nem mai kérdés, de:
-melegíts be
-12 ismétlés alá ne menj ebben a gyakorlatban
-ha továbbra sem jó, akkor ne csináld
Ezt én sem tudom csinálni, hiába melegítek be. Még 2 kilóval is fáj.
8/9 A kérdező kommentje:
Mar rajottem hogy hol hibazok.. Alapbol valszeg gyenge a jobb konyokizuletem es a felso vallizom edzest es a tricepsz edzest nem vegezhetem egy napon. Ha kulon vegzem akkor minden jo 😃
2016. júl. 16. 23:53
9/9 anonim válasza:
14 évesen az edzés súlyzóval nagyon veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!