Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » KB mikor nyerhetem vissza a...

KB mikor nyerhetem vissza a formámat?

Figyelt kérdés
3 évet foglalkoztam testépítéssel, majd becsúszott 1 vállsérülés ami miatt kicsivel több mint 1 évet le kellett állanom :( most ismét elkezdtem, de semmi sem megy úgy mint mikor abbahagytam, sőt még fele annyira sem. Most akkor megint 3 évet kell keményen edzenem, hogy vissza álljak a régi kerékvágásba?

2015. okt. 26. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem, hamarabb visszajön az erő, ha már edzettél korábban.
2015. okt. 26. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
3 évet semmiképp sem kell 'várnod', mivel előtte már meg tudtad szeretni azt az alapot ami szükséges.Viszont 1 év sajnos rengeteg idő DE ha ugyan olyan keményen, elszántan és alázattal csinálod mint előtte, akkor szerintem durván max 1-1.5 év(pl. rendszeres-heti 5x edzés kb-,megfelelő táplálkozás stb.-vel).Sok sikert!:)
2015. okt. 26. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha mindent beleadsz nyárra meglesz. Hajrá!
2015. okt. 26. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hamarabb meg lesz az. "Muscle memory".
2015. okt. 27. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Az nem muscle memory. Az izommemória a tanult mozgásformákra vonatkozik, nem pedig az erő visszanyerésére.
2015. okt. 27. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azért még egyszer rákeresnék a helyedben.
2015. okt. 27. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem teljesen van igazad, nem konkrétan ettől nyeri vissza az izomtömeget. A technikát valóban megjegyzi az izom, valamint ha már átesett hipertrófián, tehát rendszeresen edzette a testet, akkor könnyebben visszaedzi magát. Nem attól nő vissza gyorsabban az izom, mert emlékszik a súlyokra, hanem pusztán egy korábban edzett, jó fizikális felépítésű ember könnyebben fog újra adaptálódni a terheléshez. Gyakorlatilag mintha egy jó genetikájú kezdő lenne, aki gyorsabban fejlődik, mint az átlag. Fenntartom továbbra is az álláspontomat, hogy az izommemória tanult mozgásformákra vonatkozik. Pl.: Biciklizés, harcművészet, gépelés a számítógépen.
2015. okt. 27. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
*nem emlékszik a súlyokra
2015. okt. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!