Vádli izomláz, miért nem tudom letenni a sarkamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 napja vádli edzés volt, durván meghúztuk a végét, hát ennek az lett a vége hogy most 2 napja durván nem tudom letenni a sarkamat, mivel a térdhajlattól a vádlim közepéig terjedő rész olyan szinten húzódik hogy egyszerűen nem megy. Húzódó, fájó, görcsös érzés, nem tudom mit tegyek ezzel, volt már valakinek ilyen? Azt mondta egyik ismerosom hogy barátjának volt ilyen, majd egy hétig fájt neki és utána elmúlt, csakhogy nekem holnap dolgozni kellene menni, úgyhogy ha valakinek valamilyen praktikája lenne ennek a prpblémának a kezelésére szívesen meghallgatnám. A vádlim meg is van duzzadva, mintha be lenne durranva még mindig az edzés óta.2015. júl. 13. 07:17
1/12 anonim válasza:
Lenyújtottál rendesen edzés után?...
Amúgy így jár, aki "durván meghúzza a végét"
Ésszel kéne edzeni.
2/12 A kérdező kommentje:
Nyújtottam a végén, igen. De ezzel a kommentel se te sem én nem értünk el semmit, szóval az ilyen kommenteket ha lehet kerüljük, köszönöm :)
2015. júl. 13. 07:41
3/12 A kérdező kommentje:
Pontosítva. A vádlim egész terjedelmében fáj ha megpróbálom a sarkamat letenni. Duzzadt, nyomásra is érzékeny, fáj, ha kenegetem akkor is, főleg a vádli hátsó és belső része.
2015. júl. 13. 07:48
4/12 anonim válasza:
De te most erre milyen kommentet vársz? "durván meghúztad a végét" tehát sérült az izmod, fáj mivel sérült, ahelyett, hogy pihentetnéd erőlteted próbálsz járni rajta, dolgozni akarsz vele menni... Nem lehet csodát tenni, le vagy sérülve, fekügyél és pihenj.
6/12 anonim válasza:
Ha van kádad, ülj be egy adag kellemesen meleg vízbe egy órára. Nekem gyorsítani szokta a gyógyulás folyamatát, de csodát ne várj. Az is lehet, hogy a te sérülésed más típusú, mint az enyémek szoktak lenni, úgyhogy ha rosszul esik a meleg, inkább szállj ki hamar.
7/12 anonim válasza:
Nekem volt, hogy járni alig tudtam pár napig vádliedzés után. Esetleg finoman masszírozgasd, akár egy teniszlabda segítségével, az sokat segíthet rajta.
8/12 anonim válasza:
Ez azért történt mert ész nélkül nagy súlyt lengettél az achilles inad segítségével, és az ínszalag nagyon leterhelődött. Nem így kell vádlizni.
9/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, pihentesd. Kb. 2-3 nap alatt elmúlik. kend be valami reumás kenőccsel, meg a meleg víz segíthet. Néha megpróbálhatsz ráállni és sétálni egy keveset. El fog múlni.
10/12 anonim válasza:
Semmi sem használ, csak az idő. Ugyanígy voltam már párszor, konkrétan nem tudtam bemenni dolgozni 2 napig, beteget kellett jelentenem. A vádli-izomláz a legbrutálisabb, sajnos ez ilyen. A legrosszabb a 3.-4. nap, kb. 1 hét alatt múlik el teljesen. Kérj szabadnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!