Vádli izomláz, miért nem tudom letenni a sarkamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 napja vádli edzés volt, durván meghúztuk a végét, hát ennek az lett a vége hogy most 2 napja durván nem tudom letenni a sarkamat, mivel a térdhajlattól a vádlim közepéig terjedő rész olyan szinten húzódik hogy egyszerűen nem megy. Húzódó, fájó, görcsös érzés, nem tudom mit tegyek ezzel, volt már valakinek ilyen? Azt mondta egyik ismerosom hogy barátjának volt ilyen, majd egy hétig fájt neki és utána elmúlt, csakhogy nekem holnap dolgozni kellene menni, úgyhogy ha valakinek valamilyen praktikája lenne ennek a prpblémának a kezelésére szívesen meghallgatnám. A vádlim meg is van duzzadva, mintha be lenne durranva még mindig az edzés óta.2015. júl. 13. 07:17
11/12 A kérdező kommentje:
Közben egy facebookos testépítő csoportban már tudtak segíteni, és diagnosztizálták is az esetemet, DOMS om volt, ami egy késleltetett, edzés után 1-2 nappal előjövő, hosszabb lecsengésű izomláz, de köszönöm mindenkinek a segítő szándékát, ment a zöld pacsi :)
Itt írnak róla pontosabban:
2015. júl. 17. 16:11
12/12 Laura Sheen válasza:
Nekem most van.. tegnap óta mivel kiránduláson felmentünk a bazilika tetejére és a sok lépcső egy szép vádli izomlázat adptt nekem.. próbáld nyújtani vagy masszírozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!