Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem lett marha...

Csak szerintem lett marha unalmas a foci az utóbbi időkben?

Figyelt kérdés
A barátnőm rá van ragadva a Holland-Argentin meccsre, hát a második félidőben ahogy elnéztem nem is volt kapura lövés, azt meg ki akarja nézegetni hogy hátul passzolgatnak a hátvédek? De úgy emlékszem nem mindig volt ilyen ratyi a foci, régen mintha élvezhető lett volna. Néha még gólokat is lőttek... anno... Most meg két évente van egy jó foci meccs, mondjuk pl a Belgium USA szerintem az kivételesen élvezetes volt. Tegnap izgi volt ahogy a németek szétütötték a brazilokat félóra alatt, de hát ott is a második félidő szerintem tiszta unalom volt. Európában ez a gagyi foci van, míg Észak-Amerikában a vagány major sportok meg szerintem nagyon hasítanak. NFL, NHL, NBA, MBL, csupa pörgős, látványos, kemény sport amikben a rendszer mássága miatt nincs időhúzás, színészkedés, folyamatos pörgős akciók vannak és ott a kommentátorok is a meccsről magáról beszélnek és nem mentegetőznek mint itt az M1-e ez a barom kommentátor hogy nincs egy kapura lövés de azért izgalmas a meccs, hogy nagy taktika harc... Tiszta nevetséges, hogy a meccs alatt már a kommentátornak kell magyarázkodnia. Az USAban szerintem még a sport is ezerszer jobban működik. Vélemény?

2014. júl. 10. 00:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#19 Nemhogy a redneck fogalmával, de úgy látszik amerika fogalmával sem vagy tisztában, vagy azzal hogy ott ki milyen meccset néz, és melyik a legnépszerűbb sport ott.
2014. júl. 10. 14:00
 22/23 anonim ***** válasza:
jaja, menj inkább vissza a köpködő versenyedre p_raszt
2014. júl. 12. 08:19
 23/23 szuperpocok ***** válasza:

Bár már nem nagyon aktív ez a kérdés, de azért leírnám a véleményemet.

Szerintem nem lett unalmas maga a játék (mármint a labdarúgás) vannak bunkermeccsek persze, de arról nem a kiscsapatok tehetnek, hogy a gazdagok a legjobb támadni képes játékosokat magukhoz viszik, és semmilyen lehetőség nem marad nekik a győzelemre mint, hogy beálljanak védekezni és kontrára menni. A foci továbbra is a legjobb játék marad.

De mégse nézem már mert mindig UGYANAZOKRÓL a csapatokról szól. A bajnokok ligája elődöntőinek résztvevőit már a szezon elején nagy eséllyel megjósolhatod. Pár évente becsúszik egy meglepetés csapat, de azt aztán a szezon végén a nagyobb, gazdagabb csapatok lerabolják, és a világ rendje tulajdonképpen helyre is áll.

De tényleg...néha belenézek a La Liga meccseibe, és próbálok rájönni arra, hogy mi értelme van a többi csapatnak a Real Madridom meg a Barcelonán kívül. Habár ott van még az Atl. Madrid...

2016. márc. 13. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!