Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megígérte, hogy eljön velem holnap shoppingolni, ill. meglátogatni a nagymamámat. De most lemondta, emrt hogy a haverjaival néznek focit, szerintetek jogosan akarok szakítani? 23/l
Ha szeretitek egymást,akkor ilyen apróság miatt ne szakíts vele. Megígérte,s megszegi a szavát, ez nem szép dolog,de a fiúknak ez a vb nagyon fontos,a foci fiús dolog. A vásárlás számára nem vonzó,csak kajtasson utánad a boltokban...
Biztos kárpótolni fog téged,ha lecseng ez az időszak,feltéve ha tényleg komoly a kapcsolatotok.
Ha rendszeresen vannak ilyen apró nézeteltérések az egy idő után felgyülemlik és véget vethet a kapcsolatnak.
Amennyiben tényleg nem ez az első, hanem a sokadik és már tele a hócipőd akkor valóban érdemes átgondolni a dolgot.
Viszont ha nem jellemző, akkor egyszerűen csak nyugodj le, esetleg menj a barátnőiddel, és később feltétlen mondd el a párodnak, hogy téged ez bánt, és hidd el ha szeret, nem csinálja többször..
5-ös, Te nem a pasim vagy véletlenül? (ő is ezeket szokta mondani.... :) )
Egyébként miért kell, h a pasid kísérgessen? Én pl csak akkor megyek a barátommal vásárolni, ha neki kell valamit venni, és elhív, h mondjak véleményt....
A VB-től meg szinte minden pasi megőrül.... De ez jó. Hadd nézze mán... Vegyél egy pár üveg sört, nyomd a kezébe, és kívánj jó meccs nézést a haverokkal... Én mindig ezt csinálom.
De ha nem jó neked, ez a felállás, és így nem szereted, akkor tényleg ne húzd a dolgot. Léteznek más típusú fiúk is, csak meg kell találni a hozzád illőt, akivel meg nem jössz ki el kell engedni.
Bár minden párkapcsolatban kell némi alkalmazkodás, és kevés az hol gördülékenyen mennek a dolgok. (Pl ha az én barátomat meghívják a haverjai vadászni, mindent lemond, mindent eldob, és hírét sem hallom legalább egy hétig. De még egyszer sem mondtam neki, h ne menjen, persze rossz az, h lemondja a programjainkat, de meg kell érteni, h ez neki fontos. Ettől még szeretjük egymást, és jó a kapcsolat)
Csak jót teszel szerencsétlen sráccal, ha dobod, a stílusod alapján. :)
1 normális nő nem erőlteti rá a barátjára a shoppingolást, mint ahogy 1 fickó sem erőltetné rá a barátnőjére, hogy menjen el vele 1-2 órácskára alkatrészboltba nézelődni, vagy valami hasonló.
Tapasztalatból tudom, én mindig magam oldom meg a shoppingolást, max. 5-10 percre szoktam megkérni, hogy tartson velem, mert tudom, hogy ezt mennyire lesz.rják a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!