Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat így egy ilyen lányt? (Hosszú,16f)
Sokat sportol, naponta 4 órát versenyszerűen, emiatt úgy érzi hogy nem lenne ideje egy barátnőre. Sokan helyesnek tartják, de volt egy kapcsolata ahol egy lány nagyon megbántotta, azóta az önbizalma a béka feneke alatt van. De magányos. Boldog, hülyülős fiúról van szó, aki komoly, de ökörködni is szeret.
A sportolás mellett szeret olvasni, néha tanulni is(ha muszáj), rajzolni és verset is írni. Sok lánnyal ismerkedett, de valahogy egyik sem az igazi. Imádja az állatokat, főként a kutyákat:3
Olyan lányra vágyik, aki aranyos, kedves és szerethető. Sportol, imádja az állatokat és akivel mindenről lehet beszélni, egyszóval érett lányra. Aki kellően intelligens:)
Ezek az elvárások nem magasak, mégse találja azt a lányt, akkor mi lehet a baj?
Egy-két tanács hogy merre keressen, és ha nagyon nincs ideje egésznap a lánnyal lenni, az nagy baj?
(Bocsi a kisregényért, meg az e/3-ért, így valahogy jobban kitudtam fejezni magam;)) 16f
Trollokra felkészültem:D köszi a válaszokat!
Te kis uhhhh.*¬*
Ma rád fogom kiverni.:D Csak az a gond, hogy lány vagyok.xd
Én is hasonlóan komoly, intelligens voltam világ életemben, nem találtam barátnőt, pedig helyes vagyok és jól nézek ki, mint utóbb kiderült, azért mert meleg vagyok :) De ha általad nem áll fenn ez a lehetőség, akkor csak várnod kell, mert az igazi nem jön olyan könnyen, nekem is hosszas keresés, várakozás után jött el, de megéri :)
Ja, és nem kell egész nap a lánnyal lenni, kezdetben a párommal csak a hétvégéket töltöttük együtt, mert 40kmre laktam tőle :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!