Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy reménytelenül érzelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy reménytelenül érzelmes, álmodozós, elmélkedős, szerelemre szomjas srác találhat-e manapság olyan lányt, aki elfogadná így és nem egy alfa macsóra vágyik?

Figyelt kérdés
Én valahogy azt tapasztalom, hogy manapság sokkal sikeresebbeka buta, ordibálós, nagydumás, verekedős rossz fiúk. Akik másokkal kötekednek, beszólogatnak, esetleg másokat megaláznak. Nem értem miért ezek kellenek a lányoknak, mi a jó abban, hogy nem tisztelik az embertársaikat és állandóan balhéznak. Csak én vagyok ilyen békepárti? Velem van a baj?

2012. júl. 13. 23:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A lányok esetében is ez a "menő" mostanában.De lányban is van olyan fajta,amilyen te vagy,úgyhogy nem kell parázni.Csak a hozzád hasonlóaknál kell próbálkozni ;)
2012. júl. 13. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
ja veled van a paj és takarodj innen mert még megtalállak p*csázni de nagyon te kis pacifista senkiházi
2012. júl. 13. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:
nem paj hanem baj
 4/13 anonim ***** válasza:

Amúgy meg te vagy a normális,nem ők :) Sz*rd is le az ilyeneket :D Szóval nincs veled baj :)

(1.voltam)

5/13 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Rosszul tapasztaltad. ;)
2012. júl. 14. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Atyaég, több ilyen lány van, mint hinnéd.. csak nem annyira vannak, vagyis vagyunk szem előtt, mint az olyan lányok, akiknek az "alfa macsó" (meg a pénz) kell. :)
2012. júl. 14. 00:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Találtam néhány nekem való lányt, de sajnos ők foglaltak voltak mind. Valahogy folyton így járok, nincs szerencsém.
2012. júl. 14. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, a legtöbben ilyen srácot keresünk :)
2012. júl. 14. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi vagyok hogy ezeket a kérdéseket mindig ugyanazok a srácok teszik fel a gyakorikérdéseken vagy tényleg ennyi srác jut minden napra?
2012. júl. 14. 00:32
 10/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. júl. 14. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!