Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem számít jó pasinak, akkor sosem lehet boldog, sosem találhat olyan lányt, akivel kölcsönösen kívánják egymást testileg-lelkileg?
Ez vicces... Én két méter felett vagyok, és a kutyának se kellek. Ne hidd, hogy a magas srácok előnyben vannak.
Akkor Én már "túl magas" vagyok és ezért nem akad.
19/F
" én azt tapasztalom, hogy a lányok 99%-a még emberszámba sem vesz csak, mert nem vagyok magas, jóképű, sikeres fiú. "
Nem csak te tapasztalod, ne aggódj, ez egy összetett társadalmi probléma a nyugati világban.
Amúgy meg én 184 cm vagyok, se túl magas, se túl alacsony, és én se kellek a kutyának se. Nem a magasság a fő bibi.
Jajj,de tele van már a tököm veletek...
Nap mint nap az állandó siránkozás 8O%-ban srácok részéről,hogy nincs nőm mert
1. Nem vagyok elég magas/jóképű/gazdag
2. a MAI nők mind k.rvák
Az feltűnt ugye,hogy ezzel az egésszel csak magadat sajnáltatod,és az érzelmi felelősséget akarod magadról levetni? Hiszen a világ hibája,hogy nem fogad el téged,még véletlenül sem Te vagy a ludas...
Légy már végre FÉRFI! A nőket pont az önsajnáltató, önbizalomhiányos, magukat sajnáló és felelősséget nem vállaló férfiak taszítják, kb. úgy,mint minket egy sz.rcsíkos bugyi. Már bocsánat az érzékletes képért.
Minden a lányoknál sikertelen srác olyan dolgokkal magyarázza a bizonyítványt,ami rajta kívül álló ok kell legyen (farokméret,magasság,"jóképűség").
Miközben az, hogy ki jóképű és ki nem,marhára relatív fogalom. A lányok 99%-nak valószínűleg azért nem tetszel,mert süt rólad a needység,az alacsony önbizalom és az önsajnálat. Na ezeken a dolgokon kéne felülemelkedned,hogy bármi változzon. A kérdés,hogy igazán akarod-e?
Figyelted? Pontosan azt csináltad,amiről írtam.Rajtad kívülálló okot keresel arra,miért nem vagy TE sikeres. Ez a fajta hárító magatartás az,ami baromira nem vonzó egy nőnek.
Hidd el,manapság a nőknek sokkal több elvárással kell szembenézniük,férfinak még mindig könnyebb lenni.És ha megtanulnád más szemmel nézni ezt az egész játékot,rájönnél,hogy a médiában vonzónak beállított férfiak sem a puszta külsejük miatt vonzóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!