Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú nem számít jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nem számít jó pasinak, akkor sosem lehet boldog, sosem találhat olyan lányt, akivel kölcsönösen kívánják egymást testileg-lelkileg?

Figyelt kérdés
Csak, mert én azt tapasztalom, hogy a lányok 99%-a még emberszámba sem vesz csak, mert nem vagyok magas, jóképű, sikeres fiú. Az az egy 1%, akinek bejöttem eddig, nos ők is csak azért akartak engem, mert nem kellettek egy fiúnak sem, mégis mi értelme egy ilye kapcsolatnak? Megpróbáltam azért egy olyan lánnyal, akihez egy fiú sem ért volna bottal sem, de én megtettem, aztán ahogy telt az idő, egyre jobban éreztem, hogy undorodom tőle, nem kívánom a testét és jellemre sem tudott úgy igazán elbűvölni, hogy belészeressek egy ilyen lányba. Rájöttem, hogy én csak olyan lánnyal tudnék boldog lenni, akit kívánok testileg is, de mivel nem vagyok jó pasi, így csak álmodozhatok a boldogságról vagy járhatok prostizni, de az is csak fél boldogság, mert a prostitól nem kapok szeretetet, se gyerekeket, se boldog családot. Teljesen kiábrándultam az egész életből, minden olyan értelmetlen így, főleg, hogy naponta látok egymást faló párokat, én meg kénytelen vagyok továbbra is a kemény, érzéketlen fiú szerepét játszani, aki boldog egyedül is. Nevetek a haveromék béna viccein, de közben folyton azon jár az eszem, hogy hol lehet az a különleges lány, akivel boldog lehetnék, miközben sétálok vagy buszon utazon, folyton figyelem a lányokat, keresem a jeleket, hogy van egy lány, akinek én kellek, de semmi, észre sem vesznek, nagy ritkán mellettem helyet foglal egy szép lány, de túl jól néz ki, hogy jogom legyen hozzá, hagyom a fenébe, rá sem nézek egész úton. Jön velem szembe egy lány, szemezünk és ennyi, soha többet nem látom, pedig épp esetem volt külsőre, csak épp jellemre kéne tudni, hogy megfelelne.
2012. nov. 27. 20:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem, te sosem lehetsz boldog. Nyugodj bele.
2012. nov. 27. 20:07
 2/25 anonim ***** válasza:
Állandó siránkozástól most jobb? Ugye nem? Ásd el magad és a pesszimizmusod...
2012. nov. 27. 20:09
 3/25 anonim válasza:
de túl jól néz ki, hogy jogom legyen hozzá??? Van 1 kis önbizalom hiányod,de szerintem csak azért hogy legyen valakid nem kell 1 olyan lánnyal együtt lenni aki csúnya...nyugodj meg majd jön szembe olyan is akinek te kellesz..
2012. nov. 27. 20:12
 4/25 anonim ***** válasza:

Ez vicces... Én két méter felett vagyok, és a kutyának se kellek. Ne hidd, hogy a magas srácok előnyben vannak.

Akkor Én már "túl magas" vagyok és ezért nem akad.

19/F

2012. nov. 27. 20:18
 5/25 anonim ***** válasza:
Mar megin.....
2012. nov. 27. 20:24
 6/25 anonim ***** válasza:

" én azt tapasztalom, hogy a lányok 99%-a még emberszámba sem vesz csak, mert nem vagyok magas, jóképű, sikeres fiú. "

Nem csak te tapasztalod, ne aggódj, ez egy összetett társadalmi probléma a nyugati világban.

Amúgy meg én 184 cm vagyok, se túl magas, se túl alacsony, és én se kellek a kutyának se. Nem a magasság a fő bibi.

2012. nov. 27. 20:26
 7/25 Tyler913 ***** válasza:

Jajj,de tele van már a tököm veletek...

Nap mint nap az állandó siránkozás 8O%-ban srácok részéről,hogy nincs nőm mert

1. Nem vagyok elég magas/jóképű/gazdag

2. a MAI nők mind k.rvák

Az feltűnt ugye,hogy ezzel az egésszel csak magadat sajnáltatod,és az érzelmi felelősséget akarod magadról levetni? Hiszen a világ hibája,hogy nem fogad el téged,még véletlenül sem Te vagy a ludas...

Légy már végre FÉRFI! A nőket pont az önsajnáltató, önbizalomhiányos, magukat sajnáló és felelősséget nem vállaló férfiak taszítják, kb. úgy,mint minket egy sz.rcsíkos bugyi. Már bocsánat az érzékletes képért.

Minden a lányoknál sikertelen srác olyan dolgokkal magyarázza a bizonyítványt,ami rajta kívül álló ok kell legyen (farokméret,magasság,"jóképűség").

Miközben az, hogy ki jóképű és ki nem,marhára relatív fogalom. A lányok 99%-nak valószínűleg azért nem tetszel,mert süt rólad a needység,az alacsony önbizalom és az önsajnálat. Na ezeken a dolgokon kéne felülemelkedned,hogy bármi változzon. A kérdés,hogy igazán akarod-e?

2012. nov. 27. 21:07
 8/25 anonim ***** válasza:
A jóképűség nem relatív, hanem objektív dolog, a "mate choice copying" miatt. Amit a média diktál.....
2012. nov. 27. 21:21
 9/25 Tyler913 ***** válasza:

Figyelted? Pontosan azt csináltad,amiről írtam.Rajtad kívülálló okot keresel arra,miért nem vagy TE sikeres. Ez a fajta hárító magatartás az,ami baromira nem vonzó egy nőnek.

Hidd el,manapság a nőknek sokkal több elvárással kell szembenézniük,férfinak még mindig könnyebb lenni.És ha megtanulnád más szemmel nézni ezt az egész játékot,rájönnél,hogy a médiában vonzónak beállított férfiak sem a puszta külsejük miatt vonzóak.

2012. nov. 27. 21:24
 10/25 anonim ***** válasza:
Igen, ezt csináltam, mert rajtam kívül álló okokból nincs barátnőm. Mi mást csináltam volna?
2012. nov. 27. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!