Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú nem számít jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nem számít jó pasinak, akkor sosem lehet boldog, sosem találhat olyan lányt, akivel kölcsönösen kívánják egymást testileg-lelkileg?

Figyelt kérdés
Csak, mert én azt tapasztalom, hogy a lányok 99%-a még emberszámba sem vesz csak, mert nem vagyok magas, jóképű, sikeres fiú. Az az egy 1%, akinek bejöttem eddig, nos ők is csak azért akartak engem, mert nem kellettek egy fiúnak sem, mégis mi értelme egy ilye kapcsolatnak? Megpróbáltam azért egy olyan lánnyal, akihez egy fiú sem ért volna bottal sem, de én megtettem, aztán ahogy telt az idő, egyre jobban éreztem, hogy undorodom tőle, nem kívánom a testét és jellemre sem tudott úgy igazán elbűvölni, hogy belészeressek egy ilyen lányba. Rájöttem, hogy én csak olyan lánnyal tudnék boldog lenni, akit kívánok testileg is, de mivel nem vagyok jó pasi, így csak álmodozhatok a boldogságról vagy járhatok prostizni, de az is csak fél boldogság, mert a prostitól nem kapok szeretetet, se gyerekeket, se boldog családot. Teljesen kiábrándultam az egész életből, minden olyan értelmetlen így, főleg, hogy naponta látok egymást faló párokat, én meg kénytelen vagyok továbbra is a kemény, érzéketlen fiú szerepét játszani, aki boldog egyedül is. Nevetek a haveromék béna viccein, de közben folyton azon jár az eszem, hogy hol lehet az a különleges lány, akivel boldog lehetnék, miközben sétálok vagy buszon utazon, folyton figyelem a lányokat, keresem a jeleket, hogy van egy lány, akinek én kellek, de semmi, észre sem vesznek, nagy ritkán mellettem helyet foglal egy szép lány, de túl jól néz ki, hogy jogom legyen hozzá, hagyom a fenébe, rá sem nézek egész úton. Jön velem szembe egy lány, szemezünk és ennyi, soha többet nem látom, pedig épp esetem volt külsőre, csak épp jellemre kéne tudni, hogy megfelelne.
2012. nov. 27. 20:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok se kedves, se aranyos, mármint a stílusom, az a kérdező az :)

De nem is vagyok kemény és érzéketlen. Valahol a félúton. Viszont szívesen segítek az ismerőseimnek a gondjaikban, ezzel a pártomra állítom őket és a lázadókat majd a pártfogóim leverik, mert ha én odaveszek, akkor nem biztos, hogy lesz segítség nekik. Így elég sok helyre van protekcióm.

Valahol ezt is missziónak tekintem, hogy a nők evolúciós eredetű sötét oldalát feltárjuk, és ezzel megoldjuk a GYK egyik legnagyobb dilemmáját.

2012. nov. 27. 23:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Még, hogy a nők hisztis pitsák, napi szinten a férfiak nagy része itt siránkozik, szánalmas banda, na ezért nincs senkitek!
2012. nov. 28. 12:50
 23/25 anonim ***** válasza:

23:06 k*rva okosat mondott.

Ez igy van pontosan

18/l

2012. nov. 28. 13:21
 24/25 anonim ***** válasza:

22: Tévedsz! Sokkal többet teszünk a jövőnkért mint azt te valaha is hinnéd! Te már rég öngyilkos lettél volna!

23: Nem egészen pontosan látja, igen is ismerek buta, kigyúrt csávókat a nők oldalán, de nem mind az. Van vezető alkat is, de nem jellemző azért. Bizton állítom, hogy amerre ez a nemzet halad, az rossz. Fogy Magyarország lakossága, nem is csoda. A rosszfiúk kihasználják a nőket, gyerek ugye nem lesz, a nők egy idő után már senkinek sem kellenek, mert kiélték magukat, és fogy is a nép szépen.

Azt meg sokkal jobban hiszen hogy egy kedves, jóakaratú fiú igazi apa lesz. Ha nem is tud mindent, akkor majd megtesz mindent annak az érdekében hogy az legyen, mert egyszerűen TÖREKSZIK a jóra. Ezt egy alfa nem biztos hogy megteszi, inkább nem.

2013. jan. 25. 17:26
 25/25 bokre válasza:

beleszerettem Tyler913-be, na erről milyen következtetést vontok le?

l23

2013. jún. 18. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!