Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy helyesen cselekedjek?
Kb. 2 honapja ismerek egy velem egykoru focista sracot kulfoldrol. Nagyon megkedveltem en es a csaladom, ugy erzem kezd kialakulni valami kozottunk...Viszont az engedeje lejar es ahhoz hogy itt maradjon minden honapban 500 eurot kellene vizetni, amit a Foci klub nem tud kifizetni helyette. Minden csapat nagyon szeretne bevenni, mint jatekost viszont sok penzt nem tudnak adni.
A csaladom szerint, es o szerinte is ha azt szeretnem hogy itt maradjon es ezzel segitenek neki is, hogy tovabb epitse karrierjet az egyetlen lehetoseg, ha meghazasodom vele, igy atvehetne az allampolgarsagot es maradhatna.
Termeszetesen segitenek de bizonytalan vagyok, igaz csak egy papir, amit aztan meglehet semmisiteni es szavat adta hogy csak papiron leszunk hazasok... de megis nem szeretnek elhamarkodott hibakat elkovetni. Ha most vissza megy, mar nem tudna visszajonni soha, nagyon sok penzbe kerulne, amivel o nem rendelkezik... Mit tegyek? Okom van felni? Elhamarkodott? Mik lesznek a kovetkezmenyei?
19/L
Hát én biztosan nem vállalnék be ilyet egy 2 hónapos ismeretségért.
19L
milyen náció, hogy nem engednék vissza? afrika?
menj hozzá, mások pénzért teszik. ostobaságból erkölcsösebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!