Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon helyesen cselekedtem? Tanul ebből a pasim, vagy újra átver?
Én nem hiszem hogy ezek után meg tudnék benne bízni, hiába adja meg a jelszavát mindenhova stb ha meg akar csalni megfog, nem fogja őt visszatartani semmi.
De ha te úgy érzed hogy megérdemel ennek ellenére még egy esélyt akkor adj neki, de ne hagyd hogy újra hülyének nézzen... akkor tényleg az legyen az utolsó és ha akkor is félrekacsint akkor le is út fel is út...
áh,én is eljátszottam hasonló szitut.
Úgy van,ahogy az első mondja... egy kis ideig mindent úgy tesz látszólag,ahogy te szeretnéd, majd mikor úgy érzi 'biztos a terep' újra felveszi a régi stílusát.
Ha most távkapcsolatba váltotok-feltételezzük,hogy működni fog- akkor sem mehet sokáig, mert nem lehetettek folyton távkapcs.ban s idővel újra összeköltöztök s megint mehet ez a história újra meg újra.
Szerintem aki ilyen,abból újra és újra előjönnek ezek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!