Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani szegény fiatalok, hogy miért nincsen már 12 évesen párjuk?
Kérdezd meg tőlük hamár ennyire kiváncsi vagy! És ne általánosíts igenis vannak kivételek képzeld de amúgy ő dolguk, hogy mikor szeretnének kapcsolatot.
Amúgy mi van ha tényleg szeretik egymást és a végén tényleg sokáig tartó kapcsolatuk lesz? Én pl csomó 11-14 éves kor közötti embereket ismerek akik már elég régóta együtt vannak :)
1. attól hogy te 20 évesen vagy később értél az nem a mi bajunk
2. hol akarnánk már 12 évesen házasodni?0.0
3.attól hogy még egy 12 éves lánynak van barátja nem azt jelenti hogy a srác agyba-főbe kúrja a leànyt a lány meg egy nap 12 órát szop..
4.nekem is van barátom és fogjuk egymás kezét és csak puszit adunk egymásnak ..
ennyi..egyszer sem kértem meg senkit had aludjak nála.. mert még fiatal vagyok hozzá
igen,nyugodtan le lehet pontozni ha valakinek nem tetszik..
meg valjátok be.. ti sem homokoztatok masnival a hajatokban rózsaszín szoknyában a szomszéd kislánnyal.
13/l
csatlakoznék az előttem szólokhoz!!:)
én is 13éves vagyok és lassan egy éve vagyunk együtt a baràtommal! mi a probléma ezzel? ha pedig téged ennyire irriál hogy neki van párkapcsolatuk, neked pedig nincs, akkor inkabb regisztralj fel egy tarskereso oldalra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!