Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is kérdezzem, hogy ne legyen sértő: miért gondolják azt mai fiatalok (kb 14-18 éves korosztály) 90%-a, hogy az a normális, amit ők csinálnak?
Figyelt kérdés
A retardált rétegre értendő: akik össze-vissza kúrelnak, isznak, hánynak, agyhalottak tudásban, emberségben...miért nézik ki azt, aki más? Nagyon gázak...2014. máj. 7. 18:38
1/9 anonim válasza:
Passz. Én is próbálok rájönni, hogy mi a jó ebben, eddig még nem sikerült. L16
Talán úgy gondolják, azt csinálnak amit akarnak, ameddig jól érzik magukat, de arra nem gondolnak, hogy 10 év múlva már nem ilyen lesz az élet.
2/9 anonim válasza:
Mert ez vált a normává az ő korosztályukban. A közösség ilyen ezért az individuum is ilyen és természetes lesz nekik.
Így szocializálódott ez a nemzedék.
3/9 anonim válasza:
Azért, mert ezt látják másokon, és ezt tanulják meg ,,normálisként". És ha ők nem is így gondolják, nem merik vállalni önmagukat. Sajnálatos. :c Remélem segíthettem. :) 17/f
4/9 anonim válasza:
Elárulom,hogy már az én,harminchoz közeli generációm sem volt különb,és ez a tendencia csak fokozódni fog.Ugyanakkor kiemelném,hogy az életben való sikeresség sajnos sok esetben nem igazán a tudásodon alapszik,sokkal inkább azon,hogy adod el magad.Ezek az emberek jó néhányan elérték,amit akartak az életben valószínűleg,holott annó életcél nélküli,nagyképű,iszákos és drogos valakik voltak.
5/9 anonim válasza:
Én is elég sokat iszok a haverokkal és olyankor hajlamos vagyok nagy hülyeségeket csinálni, meg havonta legalább egyszer hányni is szoktam úgy bekúrok, de én alapból normális vagyok másokkal, és nem is tanulok rosszul, bár ezt a haverjaimról nem mondhatom el mind, nekik olyan 1-1.5 jeggyel rosszabb az átlaguk, mint nekem :D Nem igaz az, hogy mindenki aki hétvégente bulizik és hányik meg ordibál az retardált műveletlen lusta f_szkalap.
6/9 anonim válasza:
Nem problema ez! Kelleni fog nekem olcso munkaero a szalag melle. Minel olcsobb annal tobb marad nekem.
7/9 anonim válasza:
Mert szerinted a tévében mit látnak? :D
Honnan a francból tudnák, hogy NEM ez a normális? Egyébként ki határozza meg, mi a normális? Te?
8/9 anonim válasza:
Minden ilyen korosztály azt hiszi magáról hogy az a normális amit ő csinál, nem értem ezen miért kell ennyire meglepődni. Anno az emberek ugyanúgy idióták voltak mint most.
9/9 anonim válasza:
Nincsenek megnevelve és ennyi. Nem látnak jó példát, mert a szüleik vagy látástól mikulásig dolgoznak és nincs idejük odafigyelni a kölkeikre, vagy amúgy sem foglalkoznak velük ha megtehetik akkor sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!