Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel hogy a ma fiatalok nagy része kaszt rendszer szerűen válogatja a barátait? Gazdag gazdaggal, szegény szegénnyel.
persze az itt válaszolók indig kivételek, de a felsorolt márkák közül 3at nem ismerek...
az értékrend pedig egy képlékeny dolog, mire ezek a tinik felnőne, sokat alakulhat még
Teljesen egyet értek veled.
Bár azért én szélesíteném a skálát, ugyanis nem csak a fiatalok csinálják ezt. Az én környezetemben huszonévesek is, azt hiszem bátran használhatom azt a szót, hogy kihasználják a fiúkat, férfiakat.
A legjobb ebben az egészben, hogy az ilyen is k***k minket néznek le, akik nem vagyunk plázacicák, nem akarunk k***nak tűnni, nem mutogatjuk magunkat. Csak úgy hozzátenném, hogy 4 éve boldog párkapcsolatban élek, soha nem voltam, és nem is leszek ilyen.
Mindig azt mondom, hogy most lehet, hogy az emelkedettség szintjén vannak, ők a nagy menők, de a végén úgy is ők fognak rosszul járni. Egyedül maradnak, nem fognak tudni normális párkapcsolatot kialakítani, lehet, hogy még gyerekük sem lehet (hozzátenném az öltözet miatt, ugyanis a felfázással nem szabad játszani. Nekik meg mindig ki van a derekuk stb...)
Azért lehet sok helyen ez, mert a te szavaiddal élve a "kasztok"-ban ugyanaz az érdeklődés.. Pl. aki szegényebb és mondjuk dolgozik, nem drága klubbokba jár, az nem fog összehaverkodni azokkal akik igen.
A másik meg hogy hajlamosak a gazdagabbak kiutálni azt, akinek nem Nike pólója van, csak sima kínai.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!