Ti sajnáljátok Neymart?
Figyelt kérdés
En nagyon:( szegényt hogy hátba rúgták.. de legalább pihenhet otthon:)2014. júl. 8. 18:04
31/37 anonim válasza:
Talán ne kérdezz hülyeséget. Téged sem az eszedért szerethetnek. :D
33/37 anonim válasza:
Én a vb-t is csak miatta néztem gondolhatjátok milyen érzés volt mikor láttam h felrúgták
34/37 anonim válasza:
És azt mondta egy interjúban hogy ha 2 centivel lentebb találja el a csávó akkor tolószékes lenne de hál istennek nem :)
35/37 anonim válasza:
Zuniga nem tud térdelni.. Egy kicsit lejjebb kellett volna..
36/37 anonim válasza:
Utolsó te hogy lehetsz ekkora paraszt már nem azért? Más bénulását kívánod? Őszintén gratulálok édesanyádnak, hogy ekkora világtalant sikerült összehoznia, egyébként meg nem hallottál még arról, hogy az ilyen erősen visszaüt? ;) Vigyázz mit kívánsz.
37/37 anonim válasza:
na és a te anyád hogy van?:D
visszaüt.. jóvan, üssün, baxok rá, nem vagyok hívő, nem hiszek az ilyen hülye babonákban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!