Miért cikizik a Realosok Neymart?
Nem szeretem a Barcát(bár a a Real-t még annyira sem).
Az év elején minden Realos cikizte Neymart hogy ami Brazíliában összejött az ellenük nem fog, ezt értem, de most amikor a vak is látja hogy csodajól játszik(kb megverte a Realt) és egyik Realos sem közelíti meg egyelőre a szintjét minek kell cikizni? Miért nem várják ki legalább a következő El Classicót
bale már bizonyított a világ legerősebb bajnokságában
míg Neymar hol?
Igen Bale már bizonyított egy olyan csapatban ahol mindent Bale-re építettek fel. Mindent Bale-n játékának rendeltek alá.
Ő rúgta a tiziket, szabadokat, kötetlen szerepkört játszhatott be, bal szélsőből egy olyan játékossá formálták aki minden Tham támadás középpontjába állt. Rajta futott keresztül minden akció.
De ha neki nem ment akkor a csapat is csak szenvedett. És ez gyakran előfordult...
A realban ezzel szemben csak egy láncszem. Egy játékos CR árnyékában. Ráadásul Isco is előtte van a rangsorban és átrakták a jobb szélre is.
2 meccsét láttam eddig, nem játszik rosszul, de nem ezért adtak érte 90m eurót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!