Reálosok! Ti többre tartjátok azokat a humánosokat akik a reál-tárgyakat is megtanulják és nem nézik le?
Köszi a gyors választ :)
Amúgy én néha már-már cikinek érzem hogy tetszik a fizika és hogy jobb jegyeket szeretnék kémiából :P Épp azért mert nem voltam(vagyok) ezekből olyan jó.
Szóval csak érdekel hogy a hasonló emberekről hogy gondolkodtok.
Amúgy én azt gondolom,hogy ha fizika,kémia stb. nem lenne akkor a világ még egyszer ilyen hülye lenne .
De talán csak én gondolkodok így-humános létemre.
Szerintem mindkét oldalról akkor van a probléma, mikor nem képesek felfogni, hogy miért kell középsuliban humán és reál tárgyakat is tanulni.
Az is idegesít, mikor egy "humános"kiakad, hogy mekkora idiótaság a fizika/kémia/biológia, de az is, mikor egy "reálos" akad ki, hogy semmi értelme a magyarnak.
Egyrészt minden kell egy bizonyos szinten. Másrészt mindenkinek kell alapot adni, annak is, aki jogásznak megy, meg annak is, aki orvosnak.
Viszont gimiben nagyon el vannak cseszve az arányok, és nem is a lényeget veszik igazán komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!