1/10 anonim válasza:
Elismerem , hogy jó játékos, de nem szeretem.
2/10 A kérdező kommentje:
És miért nem szereted?
2013. jún. 20. 15:08
3/10 anonim válasza:
Én sem szeretem, nem is utálom, különösebben nem érdekel.
Miért nem szereti? Szerintem azért mert olyan mint egy díszbu.zi
4/10 anonim válasza:
Elismerem hogy jó focista de ki nem állhatom!
5/10 anonim válasza:
Barcás lett egyből mennyien szeretik ...
Szerintem úgy befogják darálni a még a spanyol védők is ahogy nem illik .
Multkor volt , Brazil - Japan . Állt egymás mellett a kigyurt Hulk , meg Neymar . Hulkból kijött volna 3 Neymar meg 1 hambi .
6/10 anonim válasza:
Nem rossz,de most nagyon sztárolják-.-
8/10 anonim válasza:
Az a játék amit leművel szerintem nem semmi. Mondjuk a braziloknak mindig is élvezetes játékok volt:D
9/10 anonim válasza:
Olaszok ellen semmit nem ért , rúgott egy szép szabadrúgást és ennyi , szinte 0 volt . Sunyin direkt sérülést okozott egy játékosnak (Abate) ... illeni fog a barcába , oda 2 vel Alba elé . A sunyi balszél
10/10 anonim válasza:
Real drukker vagyok de elismerem hogy Neymar naon tud cselezni,a baj csak az hogy minden brazil tehetséget igy felkaptak az elején és Robinhoból például nem lett olyan fantasztikus játékos.Na persze Kaká és Ronaldinho nagyon sokra vitték és hát Neymar lett a Konföderációs Kupa legjobb játékosa úgyhogy sztem végül is lehet ő még jobb Messinél is.Sőt remélem igy lesz és a kérdésre válaszolva én szeretem őt :) (De akkor is Ronaldinho a király:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!