Fiuk, lányok hol vannak a reálosok?
Sok félévi eredményt olvasgattam, de mindenki matekot meg a fizikát utálja? Mindenki humán beállítottságú? Az oktatásban szülőkben keresendő a hiba? Hogy azt sulykolják a gyerekbe, ez nehéz a szülők pedig elnézőbbek a "nehéz" tantárgy iránt?
Egy reálos...
Nem beszélik be ezt senkibe...
Én hót reálos szülőktől származom, mégis humános vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni a reálos tantárgyakat, hármasnál jobb sosem voltam. Ez van, sosem mondták, hogy nem baj, ez nehéz, ezért nem tudod.
Függ a gyerektől is, nem lehet mindenki tökéletes. Azt pedig nem vetheted senki szemére, hogy rossz fizikából vagy kémiából, ha nem érti és próbálkozik vele.
Menj emelt reálra, aztán ott lesznek neked reálosok.
Egy humános.
én reálos vagyok és tényleg mindenki humános szinte
talán azért van mert az egyiket lényegesen könnyebb megtanulni...
Utolsó !
NEm sokkal könnyebb megtanulni, ugyanis ha olyan könnyű lenne, szerinted buknánakbelőle ? NEm, mert mindenki meg tudná tanulni. Jó, persze vannak olyan tárgyak, amiket be kell magolni, de ha megnézed, akkor meg kell értened a nyelvtant, az irodalmat, a törit is, ahhoz, hogy tudd.
Úgy, mint a reált.
van olyan amit meg kell érteni de magolni is kell
és aki nem tanul az humán vagy reál mind1 mert megbukik
Én totál reálos vagyok. Matek, kémia, fizika sima ötös, pedig alig tanulok rá, inkább csak a házit írom meg. Irodalom, töri, nyelvtan már nehezebben megy, pedig sokkal többet tanulok rá, de egyszerűen nem találom bent a logikát(nem azt mondom, hogy logikátlan).
Am tényleg több a humán, de azért vannak reálosok is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!