Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti sajnáljátok Neymart?

Ti sajnáljátok Neymart?

Figyelt kérdés
En nagyon:( szegényt hogy hátba rúgták.. de legalább pihenhet otthon:)
2014. júl. 8. 18:04
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Igaza van az előttem lévőnek pont úgy jó ahogy van:)
2014. júl. 12. 11:27
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
sajnálja a halál.. madárcsontozatú páwagyerek, játszani nem tud.. ha egy ilyentől "eltörik" a csigolya a gerincében, megnézném mit csinálna ez a megye 3-ban...
2014. júl. 12. 23:33
 23/37 anonim ***** válasza:
Nahát utolsó válaszoló szívesen megnézném,ahogy a te csontod mit csinálna,ugyanebben a helyzetben..mert ha láttad a meccset,bizonyára fel tudod fogni(ha van agyad) h Zuniga elég rendesen beletérdelt a hátába...ráadásul hátulról érkezett,ígyy Neymar védekezni sem tudott.
2014. júl. 13. 00:16
 24/37 anonim válasza:
En nagyon sajnalom, majdnem sirtam amikor megtudtam mi tortent:( Es aki azt mondja, hogy tehetsegtelen, azzal valami nagy gond van.. A brazilok nelkule sose jutottak volna el eddig:) 22 eves letere legalabb olyan szinten focizik, mint Ronaldo. Es meg helyes is, humora is van. Tokeletes,imadom!:)
2014. júl. 13. 00:58
 25/37 anonim ***** válasza:
Ha hulkba (brazil 7-esre gondolok) térdel bele Zuniga annak semmi baja nem lett volna.. ugyanígy egy átlagembernek sem lett volna semmi baja...
2014. júl. 13. 01:37
 26/37 anonim válasza:
Utolso, azert megneznem, hogy veled mi tortent volna ha Zuniga ugyanigy beledterdel..;) Neymar egyaltalan nem tehet rola, hogy nem egy kidobo ember, o igy tokeletes. Lattad mar a hasizmat?! Megneznem neked mikor lesz ilyen:) Nem ertem miert kell allandoan utalkozni, olyan undorito dolog ez.. Aki nem sajnalja, az meg nem normalis, mert ez azert elegge fajhatott neki, meg gondoljatok mar bele milyen erzes lehet, hogy donto elott ez tortenik, es nem lephet palyara, es vegig kellett neznie, ahogy a csapata kiesik.. Pedig o ezen nagyon is tudott volna valtoztatni, barmit is mondtok, a brazilok csak azota ilyen gyengek, amiota Neymar nincs koztuk.
2014. júl. 13. 14:08
 27/37 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom szegény :((( nagyon jó focista
2014. júl. 14. 22:26
 28/37 anonim ***** válasza:
A csigolyatörés hogy függ össze a hasizommal?:D
2014. júl. 14. 22:34
 29/37 anonim válasza:

Utolsó: te alapból vagy ilyen hülye vagy nekifutásból?:DDDDd

Senki nem mondta hogy összefüggésben van a kettő.

Amúgy igen sajnáltam/sajnálom őt..

2014. júl. 23. 22:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Huha a 29-eske most nagyon beoltott..
2014. júl. 24. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!