Ti sajnáljátok Neymart?
Figyelt kérdés
En nagyon:( szegényt hogy hátba rúgták.. de legalább pihenhet otthon:)2014. júl. 8. 18:04
11/37 anonim válasza:
9. vagyok. Majd hárman alapítunk egy klubot :D Jaj, azt annyira imádom amikor a szájába veszi a pólóját!!!
Amúgy akik azt mondják, hogy Neymar nem jó focista, azok csak féltékenyek.
12/37 anonim válasza:
Imádom.Egyszerűen imádom.Nem csak azért mert még csak 22 éves,és hihetetlenül tehetséges,és csoda amit művel a labdával.Hanem mert nem nagyképű,és nem utolsó sorban rettenetesen helyes *-* nagyon sajnáltam mikor megtudtam,hogy a vb-je véget ért.De 4 év múlva megmutatják a brazilok,milyenek is ők igazából!
13/37 anonim válasza:
Csatlakozom Neymar khelyes^^ es imadom a fiát is! Olyan aranyosak <3
14/37 anonim válasza:
Jaj, szerintem is irtó helyes !!!*-* :) És igen a fia is a kis Davi is nagyon cuki, együtt meg még annál is cukibb.Egyébként nagyon sajnálom és remélem, hogy minél előbb felépül.
Írjátok be a Google-be, hogy "Neymar model".Itt nagyon sok cuki kép van róla és a kockahasáról is. ;)
15/37 anonim válasza:
Hogy megszépíti a hírnév..
Elég erdekes hogy van par hasonló alkatú ismerősöm mint ő,ehhez képest őkez folyton azzal csesztetik a lanyok hogy véznak.
16/37 anonim válasza:
Hát Neymarra mindent lehet mondani csak azt nem hogy vézna:) Izmos inkább.:))
17/37 anonim válasza:
22 éves, előtte az élet szóval meg bőven izmosodhat:)))
18/37 anonim válasza:
A laba izmos de a felsőteste satnya. Persze mivel híres csakis a pozitív dolgait latják.
19/37 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én tartom helyesnek:) nem vézna... izmos kettő közt ég és föld van.
2014. júl. 11. 21:33
20/37 anonim válasza:
A felső teste satnya??? Láttad te már a hasizmát? Jó a karja nem izmos, de pl én nem szeretem az ilyen iszonyú izompacsirtákat, és a foci mellett nem hiszem hogy van ideje kondizni... úgy jó ahogy van, nem kell féltékenykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!