Hogy lehetek olyan jó focista, mint Cristiano Ronaldo?
Hát ő azért már 12 évesen javába focizott elég komlyan;)
+tehetség! az viszont vagy van vagy nincs ;)
Nem mondom hogy nem érheted el a céljaid,de nézd tehetségnek születni kell.5-6évesen már azt mondogatták volna rólad h ebből a gyerekből focista lesz.Nézd meg ezt a kis gyereket:Nem hiszem hogy te ennyi idősen ilyeneket csináltál volna:
Szia. Ne figyelj azokra akik itt írtak. Azt se tudják mi a foci. Figyelj rám. Ha focizni szeretnél ne azért tedd ,hogy pénzt keres és ne azért ,hogy hírnevet szerez magadnak .Az egészet a jókedvért tedd .Nem tudom ,hogy te hogy vagy vele de én ha mondjuk kicselezek egy embert ,vagy kialakítok egy jó helyzetet nagyon boldog vagyok és élvezem azt amit csinálok.Nyáron a szünidőbe felkelek reggel megyek futni,majd hazajövök és amit rám bíztak feladatot megcsinálom ,eszek és már a pályán vagyok a barátommal . Nyaranta kb. 8 órát vagyok lent.Iskolába ha járok hazajövök és rögtön focizni megyek ,télen pedig a házba focizok .épp ahol tudok .Jobban élvezzem mint bármelyik számítógépes játékot . én 12 évesen kezdtem el focizni ,nem érdekelt ki mit mondott hogy mi lesz belőlem 15 vagyok most és hiszek benne ,hogy egyszer felfedeznek.Ja és próbálj meg lemenni vagy vegyél egy labdát és mondjuk dekáz Két Lábal ! és vagy technikádat növeld bóják kerülgetésével.Arra ne figyelj hogy ki milyen nagy cseleket tud . A foci csak abból áll ,hogy pontosan lepasszold a labdát ,tud átvetni .és persze ha adódik helyzet meglőni a kaput de ez idővel kialakul . és nagyon sokat futni . és kedves előzök az Arsenál egyik hátvédje 17 éves korában kezdet el futballozni szóval egyáltalán nem késő . Ez minden akarat és hit kérdése .
Jó focizást :) Örülök ha segíthettem bármi kérdésed van vagy tanács kell emailon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!