Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehetek olyan jó focista,...

Hogy lehetek olyan jó focista, mint Cristiano Ronaldo?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
64%

Nem akarlak elkeseríteni, de erről már rég lekéstél...Ahogy az előttem író is mondta a 4 pontba..: Ha van akkora tehetséged (ami szerintem nincs), és elég kitartásod (ami azt jelenti, hogy szinte minden időd focizással KELLETT VOLNA tölteni, mert már hiába csinálod ezt nem leszel olyan...), akkor is hatalmas mázlid kell legyen, hogy a sok-sok tehetséges fiatalból pont téged fedezzenek fel. Ja és ennyi idősen már nem Magyarországon kéne focizzál hanem minimum holland, portugál, francia, német...szintű bajnokságba (direkt nem angol, spanyol, olaszt mondtam) Itt is vannak olyan tehetségek akikből ismert világklasszis lehetett volna (Gera, Dzsudzsák, Huszti, Németh...), csak későn kerültek ki külföldre. Kellő kitartással válogatott szintű játékos lehetsz, de a világsztár/világklasszisról már lekéstél. De cáfolj rám:D

Sok sikert!

2009. okt. 11. 12:38
 12/61 A kérdező kommentje:
Rendben! De egy nevet jegyezz meg amit 10 év múlva hallani fogsz: Hubai Martin! az én nevemet!
2009. okt. 11. 12:43
 13/61 anonim válasza:
81%
Röhejes kérdés, már ne is haragudj. Hidd el, vannak még olyan "tehetséges" emberek, mint Ronaldo, csak épp pl. üzletember vagy tudomisén mi lett belőlük. Szval annak az esélye h. vki ilyen híres focista legyen 1 az 1000000000-hoz...
2009. okt. 11. 12:50
 14/61 A kérdező kommentje:
akkor is ez a név mindenki számára ismert lesz 10 év múlva
2009. okt. 11. 12:52
 15/61 anonim válasza:
81%
Édes gyerekem, már megbocsáss, de ez csak egy nagy álom, és az is marad. Lehet hogy van tehetséged, de mint már előttem mondták, 1 az 1000000 hoz hogy felfedezzenek.
2009. okt. 11. 13:15
 16/61 A kérdező kommentje:
nem vok a fiad!
2009. okt. 11. 13:24
 17/61 anonim ***** válasza:
28%
á, a magyar focival sosem érsz el ezredannyit sem, mint az a taknyoshajú zsírdisznó. magyar vagy, törődj bele, és nézz valami más álom után. :)
2009. okt. 11. 14:03
 18/61 anonim ***** válasza:
39%

Az elég szégyen, hogy az ilyen mai gyerekeknek, mint te, az ilyen nagyképű, hírhedt focisták a példaképei, mint Cristiano Ronaldo, és nem olyanok, mint Puskás Öcsi.

Egyébként meg hidd el nekem is, soha nem lesz belőled ilyen. Csak azért erőlködsz, mert még egy taknyosorrú kisfiú vagy, de majd később belátod, hogy vannak sokkal jobb és fontosabb dolgok is, és nem lehet akárkiből sztár.

2009. okt. 11. 19:50
 19/61 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként én azt nem vágom hogy (bár sok sikert az álmodhoz mert mindenkinek kellene hogy legyen célja, de a legtöbb embernek nincs, éldegél, de semmi konkrét célja nincs, neked legalább van), de miért pont CR? Mert ő nem példakép értékű. Nem tagadom, hogy nagyon jól játszik, okos a pályán, gyors, ügyes stb. DE jellemre egy paraszt. A pályán is és pályán kívül is. Nem példaképnek való. Az igazi példaképek szerények és nem felvágósak a sikereikre.
2009. okt. 11. 23:05
 20/61 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg edzés. Nem átlagos, meg 1-2 órával több, hanem napi 5-6 óra kemény edzés plusszban a csapatedzés mellett. Mind erőnléti, mind pedig labdás. Nem hiába van olyan felépítése, izomzata Ronaldonak...kiépítette magának. A többi már tényleg tehetség kérdése is. És mindent alá kell rendelnek a focinak.
2009. okt. 12. 00:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!