Keresek egy olyan embert akinek vannak kapcsolatai osztrák (4-7. osztályú) csapatoknál és eltudja intézni h kiszerződjek (focista), ti ismertek ilyen embereket?
Hát mindenképp kellene valami referencia,vagy valaki akire lehet hivatkozni,és ha visszaellenőrzik,pl.felhívják telefonon,akkor pozitívan tud rólad nyilatkozni.Lehet ilyen az edződ pl.ha van.Ez nem általában kellene,hanem úgy,hogy 2004-2011 Sündisznó FC(csapatnév),Galgamácsa(helységnév) Edző: Kócsag Tivadar.(edző valamilyen elérhetősége,e-mail és/vagy telefon)
Tehát konkrét dolgok...
A példán ne nevess,csak írtam valamit.
Kedves kérdező!
A párom osztrák 7.ed osztályban játszik jelenleg (most készül egy 4.ed osztályúhoz átigazolni jövőre) ha érdekel segíthetünk neked ingyen és bérmentve.
Még mielőtt azt gondolnád valami átverés van a dologban, közölném, hogy semmi, mindössze jók a kapcsolataink:-)
20N
Engem is érdekelne ha valaki tudna segíteni ebben a témában!
ha tudsz segíteni akkor írj a raul20@freemail.hu
nekem is kellene segítség, Veszprém megyében lakok.
e-mail: hpeti6@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!