Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehetek olyan jó focista,...

Hogy lehetek olyan jó focista, mint Cristiano Ronaldo?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt az erőnléti részét ráérsz 16-17 évesen igazán elkezdeni...addig meg gyakorlás.
2009. okt. 12. 00:51
 22/61 anonim ***** válasza:
74%

Figy simán lehetsz,a sok negatív emberre ne hallgass,sose késő,ezt jegyezd meg figy menj el agykontroll tanfolyamra ez nem vicc,megtanulod hogyan érd el bármilyen álmodat,én konkrétan szükösen éltem 2 évig most 22évesen már kezdek anyagilag nagyon stabil helyzetbe kerülni.Ne add fel,hajrá.

Ezt mondogasd magadban "egyre jobb vagyok C.R.-nél",vagy ilyen pozítiv gondolatokat és írd is le,nem vicc nekem 100%-osan bejön minden.

Én meg testépítéssel foglalkozom,engem is tudod hányszor próbáltak lebeszélni és 55kilóról 88-ra simán felmentem kox nélkül mielőtt vki oltani kezdene.Nagyon erős vok,szép testet építettem ki.Én minden célomat úgy érem ahogy agykontrollon tanítják.Vannak ilyen könyvek is:A Titok,A kulcs,Így működtesd a vonzástörvényét"

Ha kell vmi írj privit,önfejlesztésben nagyon otthon vok.

Amikor edzel akkor mindig 120%-osan teljesíts,ne figyelj másra csak te a csapattársak és a focilabda.Én drukkolok srác,remélem nemsokára a TV-ben leszel.

2009. okt. 12. 10:03
 23/61 anonim ***** válasza:

Emberek, hagyjátok már békén szegény gyereket!

Nem hittem volna, hogy van ember, aki nálam jobban utálja Ronaldot, de egy szóval nem mondta, hogy ő a példaképe, arról volt szó, úgy akar játszani mint ő.

Hadd lelkesedjen, ha egy-két év múlva úgy érzi hogy valóban ez a valóság, és nem elég jó hozzá, már nem ez lesz a vágya.

Addig meg hadd képzelje azt, hogy híres lesz.

Focizz nagyon sokat, és majd lesz valami. Én szurkolok.

L/14

Mondjuk Ronaldónál választhattál volna jobb kedvencet is... az enyém speciel Totti.

2009. okt. 12. 17:27
 24/61 A kérdező kommentje:
de ő béna
2009. okt. 12. 17:32
 25/61 anonim ***** válasza:
Nincs veszve semmi sors aIatt ki eI nem csüggedett
2009. okt. 14. 16:40
 26/61 anonim válasza:
14%
szerintem már olyan jó vagy bár nem láttalak még focizni de a 10 éves hugom jobb nála
2009. okt. 14. 18:17
 27/61 anonim ***** válasza:
20%
hülye kérdés!! ezt nem lehet megtanulni...okos vagy! és én hogyan lehetek olyan jó futó mint Usain Bolt? ...
2009. okt. 14. 23:21
 28/61 anonim válasza:
0%
Én azt tudom neked tanácsolni, hogy iratkozz be színjátszó körbe. CR játéka a pazar színészi alakításokra épül, így neked sem árt majd meg, ha tudsz sírni-ríni, ha hozzád ér egy hátvéd. Sok szerencsét!
2009. okt. 16. 13:25
 29/61 A kérdező kommentje:
:D
2009. okt. 16. 14:19
 30/61 anonim ***** válasza:
Szerintem aki igazán el szeretne érni valamit, annak sikerül, de csak ha tényleg mindent megtesz érte. Talán Ronaldo szintű focista nem leszel, de ha tényleg akarod, akkor biztos vagyok benne, hogy viszed valamire. Voltam én már olyan vizsgákon, versenyeken, ahol nem sok jót jósoltak nekem, mégis szép eredményt értem el, mert hittem benne, hogy sikerülhet és rengeteget küzdöttem.
2009. okt. 16. 20:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!