Legutolsó tegyél egy szívességet,húzd el a beled innen.Tudod van egy mondásom:"Az élet egy tévedés?"
Azt hiszed a diploma az minden,ahhoz pénzügyi IQ is kell ami az emberek 96%-nák nulla,igen jül hallottad,lehet lesz egy állásod és akkor egész életedben droid leszel,ezen gondolkozz el.
Öcsi én vok az aki az agykontrollról már írtam,hajrá,lehetsz mér ne lehetnél.CSak gyakorolj sokat,és csinálj elképzelő táblát,ragaszd fel focisták képeit,pozítiv mondatokat írj.
2009. okt. 31. 09:46
42/61 anonim válasza:
lol nemtom mit beszélsz totál nem lessz nagy focista.... egy embernek sikerült kijutni a reálba azt kész ennyi a Magyar foci. -.-
2009. okt. 31. 12:37
43/61 anonim válasza:
:D egyébként Ronaldónál 1 tucat jobb játékos is van. A csajoknak bejön, illetve akikben van 1 kis ferdehajlam :/ szerintem 1 buzeráns
2009. nov. 27. 21:42
44/61 anonim válasza:
Még a nevét is megadja omg -.- megod a nevedet azt hogyg hol focizol azér hogy odamehessünk és kicikizhessünk vagy májvipen cikizhessünk?? xD
2009. nov. 28. 12:21
45/61 anonim válasza:
Ejj, gyerek, rengeteg hasznosabb dolog van annál, hogy kergeted azt a ro.hadt labdát! Megtanulhatnád, hogy aki kemény munkát végez, az ér valamit! Aki azzal keresi meg a kenyerét! Nem az ilyen zseléfejű b.zik, akiknek agya nincs, helyette a fejében csak egy hatalmas pókháló van! Nagyon "okos" vagy, hogy ezért a csőcselékélt rajongasz!
2009. nov. 30. 19:40
46/61 anonim válasza:
úgyse lessz belőle senki xD megnéztem a myvipjét ... xD videóbemutatkozást rak fel xDgyíííííííííííííííííík
2009. dec. 1. 18:10
47/61 anonim válasza:
Előszor is Cristiano még véletlenul sem jó focista, másodszor pedig tobb millo magyarból két kezemen meg tudnám számolni azokat, akik ilyen top ligás csapatokban játsznak. Bár Dzsudzsák most lehet megy a Real tartalékcsapatának kispadjára ülni, nagy hibát kovetne el ha odamenne.
2009. dec. 7. 09:38
48/61 anonim válasza:
'Céer' meg a jó foci? két külön dolog!! inkább akarj másra hasonlítani :D
2010. jan. 15. 14:41
49/61 anonim válasza:
ezt a zselesfeju bu.inak:
nem csak kergeted a labdat hujegyerek a foci 1 eletmod ha valamire akarod vinni azzal fekszel azzal kelsz.
nem azert telnek meg hetente a 70ezres stdionokmeet 22en kergetik a labdat.ok azert dolgoznak h a tobbi ember kikapcsolodjon ameddig nezi oketcsak te keves vagy vagy hogy ezt felfogd
2010. jan. 15. 17:26
50/61 anonim válasza:
sztem sokan akarnak rá hasonlítani.minden a tehetségen múlik.jöhet 1 meccsre 1 megfigyelő pl az arsenalbol vagy akárhonnan,de erre kevés esély van.ha mégis,akkor ha látnak benned valamit,akkor elvisznek ha nem hát nem.ha a real madrid leszerződtet és kezdő leszel és olyan cseleket vágsz mint ő,akkor biztos sokan fognak hozzá hasonlítani.sok edzés kell és sok meccs nagyobb csapatokkal ahol megfigyelők vannak.hátha. SOK SIKERT HOZZÁ ÉN SZORÍTOK
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!