Milyen edzésmódot javasoltok? (FOCI)
Nagyon komolyan szeretnék focizni és nincs elég gyorsaságom és állóképességem.. :S Ezeket szeretném tökélyre fejleszteni és persze a lábgyorsaságot ami a cselezéshez kell.. Egy meghatározó alapembernek számító támadó középpályás szeretnék lenni egy NB1-es csapatnál!! Nagyon megköszönném a segítségeket és még az a kérdésem , hogy megéri-e egy magánedzőt fogadni..Várom a tanácsokat.
Üdv.: Martin
14/F
Nem azért de szerintem nem igaz az hogy esélytelen.
Bár attól is függ hogy milyen kapcsolataid vannak és hol laksz. Mert ha valami kicsi városban, ahol a foci nincsen nagy dobra verve, akkor nem hiszem hogy sok esély van akármire is.
Mert hogy nagy csapatban játszhass vagy akadémiára kerülj, ahhoz szükségesek a megfelelő alapok, és föl kell téged fedezni. Mert persze rengeteg pénz. Mert sajnos a magyar fociban a pénz nagyon meghatározó.
Arra pedig hogy edzésbe hozd magad konditeremben eddz, vagy lábsúlyokkal fuss sokat füvön(!). Meg ha kitartóan gyakorlod a cseleket sokszor, akkor annak meg lesz a gyümölcse. Állíts föl egy célt magadnak és menny az felé.
Nekem ez a véleményem.
Én is nem régóta focizok de már volt pár kalandom benne. Igaz nem a foci a mindenem hanem a kézilabda, de imádok focizni és focit nézni.
16/L
Remélem.lesz belőled.Valaki,még akkor is ha nem ,,Bohócligába,, játszol.Figyi erősítés,medicin labda,
futássaal.mezitláb gyors iránymozgás.Majd pihenőként
foglalkozz labdával.kicsit jobbal-ballal rúgd egy falhoz.
Majd hogy ne legyen unalmas, hát belsővel-rüszttel -lápfejjel..! Sok sikert!!
Bocsi ,,Bohóc liga,, nálam NB-1,,:D
:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!