Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ronaldo (brazil) vagy C. Ronaldo?

Ronaldo (brazil) vagy C. Ronaldo?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 18:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Utolsó te roppant hülye vagy azt kell mondjam:D

Pusztán a számadatokból látszik hogy közel sem lúzerek:D

De ha ők lúzerek akkor szerinted ki klasszis játékos?

Amúgy meg tök mindegy hogy vannak a csapat hasznára, egyénileg vagy csapat játékosként ha ilyen ütemben lövöldözik a gólokat.

Amúgy mindenem a MU, de én így is be látom hogy nincs egy játékosunk se akkora klasszis mint ők ketten.

2011. ápr. 10. 17:33
 12/35 anonim ***** válasza:

ez egyszerű, aki brazil az mindig jó. és az elözö csajjal szemben (pedig én is az vagyok), nem a kockahasat kell nézni a fociban. a foci sokkal több annál mint élet-halál! C.ronaldo egy nyálas,bzi, nyávogós,nyápic gyerek aki a szabadrúgásaiból 10-ből 8-t mellélő és a cselezgetéseivel nem megy semmire mert az nm csapat játék amit ő csinál...

Már bocs de normális vagy?:D

1. Aki brazil nem mindig jó. (lsd: Denlison)

2. Ha te nem a kockahasat nézed akk ne is a személyiségét könyörgöm.. hanem a FOCITUDÁSÁT. Abban pedig a legjobb a világon.

3.10-bl 8-at bellélő? azigen. Ehhez ink nem mondok semmit ennél nagyobb hülyeséget rég hallottam.

4. Cselezgetéseivel semmit sem ér xDDD ez se semmi. Szted hogy szerzi a góljai 90%-át? áááá..igen! a HASZONTALAN cselekkel MEGSZO*AT 4 védőt, és hihetetlenül BÉNÁN belövi. -.-

egyedül annyi igaz abból amit leirtál, hogy nem csapatjátékos. És? mindenkinek annak kell lennie? Erre ottvannak a Xavi,FAbregas féle játékosok. A Barcát meg hagyjuk már, kicsicsillguk messike lesérül azt se tudják hol vannak.

2011. ápr. 10. 23:38
 13/35 anonim ***** válasza:
*Denilson
2011. ápr. 10. 23:41
 14/35 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat csak légyszi a kérdésre válaszoljatok
2011. ápr. 11. 14:46
 15/35 anonim ***** válasza:

igen messi nélkül SEMMI a barca. nem mondom,h rossz játékosok, de nem értem mért kell a világnak ezt a 2 majmot dicsőíteni mert más játékos is van olyan jó mint ök.

és a MU drukkernek csak annyit h ha igy szídod a csapatod játékosait akkor persze biztos h mindened a MU. Tessék mondok neked még egy világkklasszist: Wayne Rooney. Lehet h nem dicsőítik annyian és sokan utálják (mint amugy messit is) ,de nem félek kimondani h : Wayne Rooney a Világ Legjobb Játékosa! GGMU <3

2011. ápr. 11. 22:05
 16/35 anonim válasza:
En Ronaldot nagyobbra tartom mint C.Ronaldot
2011. ápr. 12. 10:41
 17/35 anonim ***** válasza:
22:05 Így van és én sem félek kimondani h Thierry Henry a világ legjobb csatára, Fabregas a világ legjobb KKP-ja és Szczesny a világ legtehetségesebb kapusa. :) :D És amúgy énis többre tartom a Brazilt de CR játékát jobban szeretem.
2011. ápr. 12. 15:03
 18/35 anonim ***** válasza:

22:05

Te nem tudom hol olvastál szidást tőlem a MU felé mert nem írtam.

Azt írtam hogy egyik se akkora klasszis mint ők ketten.

Ez pedig nem azt jelenti hogy ők ne lennének klasszisok, mert aki a MU-ban van az már valamilyen szinten eleve klasszis.(persze eltekintve bébé, obertan és hasonló játékosoktól)

Én csak egyszerűen képes vagyok reálisan látni a dolgokat veled ellentétben.

2011. ápr. 12. 15:23
 19/35 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat, még írhattok
2011. ápr. 14. 16:44
 20/35 A kérdező kommentje:
jöhetnek még a válaszok
2011. ápr. 27. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!