Ronaldo (brazil) vagy C. Ronaldo?
Utolsó te roppant hülye vagy azt kell mondjam:D
Pusztán a számadatokból látszik hogy közel sem lúzerek:D
De ha ők lúzerek akkor szerinted ki klasszis játékos?
Amúgy meg tök mindegy hogy vannak a csapat hasznára, egyénileg vagy csapat játékosként ha ilyen ütemben lövöldözik a gólokat.
Amúgy mindenem a MU, de én így is be látom hogy nincs egy játékosunk se akkora klasszis mint ők ketten.
ez egyszerű, aki brazil az mindig jó. és az elözö csajjal szemben (pedig én is az vagyok), nem a kockahasat kell nézni a fociban. a foci sokkal több annál mint élet-halál! C.ronaldo egy nyálas,bzi, nyávogós,nyápic gyerek aki a szabadrúgásaiból 10-ből 8-t mellélő és a cselezgetéseivel nem megy semmire mert az nm csapat játék amit ő csinál...
Már bocs de normális vagy?:D
1. Aki brazil nem mindig jó. (lsd: Denlison)
2. Ha te nem a kockahasat nézed akk ne is a személyiségét könyörgöm.. hanem a FOCITUDÁSÁT. Abban pedig a legjobb a világon.
3.10-bl 8-at bellélő? azigen. Ehhez ink nem mondok semmit ennél nagyobb hülyeséget rég hallottam.
4. Cselezgetéseivel semmit sem ér xDDD ez se semmi. Szted hogy szerzi a góljai 90%-át? áááá..igen! a HASZONTALAN cselekkel MEGSZO*AT 4 védőt, és hihetetlenül BÉNÁN belövi. -.-
egyedül annyi igaz abból amit leirtál, hogy nem csapatjátékos. És? mindenkinek annak kell lennie? Erre ottvannak a Xavi,FAbregas féle játékosok. A Barcát meg hagyjuk már, kicsicsillguk messike lesérül azt se tudják hol vannak.
igen messi nélkül SEMMI a barca. nem mondom,h rossz játékosok, de nem értem mért kell a világnak ezt a 2 majmot dicsőíteni mert más játékos is van olyan jó mint ök.
és a MU drukkernek csak annyit h ha igy szídod a csapatod játékosait akkor persze biztos h mindened a MU. Tessék mondok neked még egy világkklasszist: Wayne Rooney. Lehet h nem dicsőítik annyian és sokan utálják (mint amugy messit is) ,de nem félek kimondani h : Wayne Rooney a Világ Legjobb Játékosa! GGMU <3
22:05
Te nem tudom hol olvastál szidást tőlem a MU felé mert nem írtam.
Azt írtam hogy egyik se akkora klasszis mint ők ketten.
Ez pedig nem azt jelenti hogy ők ne lennének klasszisok, mert aki a MU-ban van az már valamilyen szinten eleve klasszis.(persze eltekintve bébé, obertan és hasonló játékosoktól)
Én csak egyszerűen képes vagyok reálisan látni a dolgokat veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!