Ronaldo (brazil) vagy C. Ronaldo?
ez egyszerű, aki brazil az mindig jó. és az elözö csajjal szemben (pedig én is az vagyok), nem a kockahasat kell nézni a fociban. a foci sokkal több annál mint élet-halál! C.ronaldo egy nyálas,bzi, nyávogós,nyápic gyerek aki a szabadrúgásaiból 10-ből 8-t mellélő és a cselezgetéseivel nem megy semmire mert az nm csapat játék amit ő csinál...
(egyébként amióta ccronaldo elment az MU-ból azóta mindenem a MU és soha nem tudnék más csapatot szeretni ,de amíg ő ott volt,...)
Céroni saját fénye csillogtatása miatt cselezget összevissza, kell az egójának...soha nem volt csapatjátékos, ha áthívnák a Barcába azonnal szaladna....
Ronaldo!
Ha CR ennyire szar, akkor hogy lehet, hogy megdöntötte Puskás rekordját is?
52 meccsen 51 gól...azóta lehet lőtt már többet is nem tudom, nem követem annyira a Real meccseket.
Utolsó kettő csak elvakultságból beszél, mert Ronaldoval egy szinten csak Messi van kb.
Egy MU drukker.
jól mondod, Messi és Ronaldo egy szinten vannak: mind a ketten a világ legszarabbjai. egyszerűen looozerek. xd
egy MU drukker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!