Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Messi vagy C. Ronaldo? Miért?

Messi vagy C. Ronaldo? Miért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:08
1 2 3
 1/22 Saten ‫҉ ***** válasza:
0%
C. Ronaldo... Hogy miért? Mert arról már egyszer láttam képet amikor haveromék magyarázták, hogy melyik csapatba játszik. Amit még mindig nem jegyeztem meg :P
2010. dec. 13. 18:25
 2/22 anonim válasza:
8%
cigány ronaldo..=/
2010. dec. 13. 18:35
 3/22 anonim ***** válasza:
7%

Verebek vagytok.

Messi egyértelműen bármilyen szurkoló legyen az ember

2010. dec. 13. 18:37
 4/22 anonim ***** válasza:
7%
Alap hogy Messi , és emberileg is sokkal jobb mint Ronaldo :)
2010. dec. 13. 18:40
 5/22 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is inkább Messi, bár én egyiküket sem szeretem.

Messi tipikus argentín, vagyis nem áll messze tőle a sunyin kézzel labdatovábbvitel. Ifj. Maradona kb a srác. Nekem ez nem tetszik benne, nem szeretem a csalókat. :D

C.R. emberileg nulla. Feljebbvalónak tartja magát, emellett kb. rosszul nézel rá és már meg akar ölni és ilyenkor elfelejti, hogy focimeccs van, pedig még ennél is jobb lehetne, ha többet foglalkozna a játékkal, mint saját maga éltetésével és mások "kinyírásával".

Teknikailag egyik sem jobb a másiknál. Messi fürge, nagyon teknikás játékos, 16-oson belül halálos. C.R. is teknikás, de ő inkább a cselekben. nagyon érti hogy kell beetetni valakit, hogy utána a szabaddá vált úton távolról bombázzon egyet. Más játékstílust képviselnek, így nem tudom azt mondani, hogy bármelyikük jobb a másiknál, ha csak a játéktudást nézem.

2010. dec. 13. 19:12
 6/22 kasska ***** válasza:

C.Ronaldo

Messi csak azért lövi a gólokat, mert Xavi és Iniesta óriási passzokat ad neki. Ez a vb-n megmutatkozott. Az igaz, hogy Ronaldo emberileg tényleg 0, de most mit kérdeztél? Focitudást vagy h emberileg melyik szimpatikusabb?

2010. dec. 13. 20:02
 7/22 A kérdező kommentje:
focitudást....az emberileg melyik a szimpatikusabb kérdés szerinted adja magát :D
2010. dec. 13. 20:09
 8/22 A kérdező kommentje:
szerintem*
2010. dec. 13. 20:09
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

Hááát én mindkettővel szimpatizálok, mert szerintem a világ 2 legnagyobb jelenlegi focistái.

Mégis csak Messi mellett döntök a szerénysége miatt, és mert Barcelona szurkoló vagyok, de mindkét játékost nagyon sokra tartom(igen Ronaldot is, attól függetlenül, hogy milyen ember)

2010. dec. 13. 20:25
 10/22 anonim ***** válasza:

"Hááát én mindkettővel szimpatizálok, mert szerintem a világ 2 legnagyobb jelenlegi focistái.

Mégis csak Messi mellett döntök a szerénysége<-- miatt"

Szval nema focitudását nézed. Jó ez betudható elfogultságnak is, bocs h téged szurtalak ki.

Ronaldo egyértelműen jobb technikailag.

- Gyorsabb (igen. értsük már meg, hogy Messi nem gyors hanem csak jól gyorsul. Nem ugyanaz. ne elgyünk már mindig elfogultak. Messi sebessége egyes mérések szerint 24Km/h ezzel a top 5-ben sincs benne, CR 33Km/h ezzel a leggyorsabb Walcott előtt ami nem kis szó. Az viszont igaz h Messi 3x hamarabb eléri a végsebességét mint Ronaldo)

- Jobban cselez ( Ez a másik dolog ha megnézitek Messi csinál kb 2 cselt a többi csak huzogatás. persze érthető hogy ezt csinálja hiszen kis lába van és ragad hozzá a labda. Más stilus a 2 játékos de sztem amit CR képvisel ahhoz kell több technikai tudás.

- Jobb távoli/szabadrugás lövő (ez gondolom egyértelmű nem kell magyarázni)

- CR bizonyított ANGLIÁBAN is, ott kapta az aranylabdát, és nem úgy rugott 35! gólt hogy abból 34 Gólpasszt 2 ember adott neki. Ez a VB-n látszott is, hogy Messi a Xavi/Iniesta párosból él. továbbá ott kapta az aranylabdáját is, ami sztem nagyobb teljesítményre vall mint Spanyolban megszerezni.

ennyi elég is:) szóval szerintem egyértelműen Ronaldo.

Üdv

2010. dec. 15. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!