Szerintetek van olyan jo Rooney, mint Ronaldo, vagy Messi?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 23:09
2/13 KoviAti válasza:
Messinél 10000x jobb és ekkor még el is néztem egy keveset szegény Messinek h ne maradjon szégyenben :D Ronaldonál is jobb de Özilnél, Di Mariánál és Marcelónál nem jobb.... Ez az ÉN személyes véleményem
3/13 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vicces.:)) (Marcelo vagy Di Maria jobb, mint Messi?:D)
Amúgy szerintem a maga "nemében" van olyan jó.
Nem szeretek ennyire jó focistákat összehasonlítani, mert mind másért jó, a saját játékukban mind no1.
4/13 anonim válasza:
Na jó, éjszaka van, rosszul olvastam, a válaszom első mondatát ne vedd figyelembe, elolvastam.(bár az is érdekes egy dolog, amit írsz)
5/13 cr7junior válasza:
rooney van olyan mint messi de lemaradt ronaldohozz viszonyitva
6/13 anonim válasza:
Rooney mindkettőjüknél jobb. messi nem a világ legjobbja ez hülyeség. xx
7/13 A kérdező kommentje:
Nalam ez a 3 kozul:
Rooney
Ronaldo
Meesi
2011. jún. 21. 15:20
8/13 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan jó.Vannak jobb meccsei ahol jobb mint Roni és Messi,de általába véve nem.
Ronaldo majdnem minden téren a legjobb.Akárcsak Messi.
10/13 ✮ʝօк válasza:
Nézhetnétek az eredményeiket és úgy könnyű eldönteni hogy Messi a legjobb..utána pedig Xavi és Iniesta jönnek, véletlenül sem Ronaldo...Rooney szimpatikus de sztem az első 10be sincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!