Szerintetek 15 évesen már késő elkezdeni focizni?
Igen, az alapozás fogalmával tisztában voltam... XD
Arra gondoltam, hogy te alapozás gyanánt elkezdtél futni? Vagy mivel alapozol? :)
Fúú de jó neked:) de emgfigyeltek vagy mi:D
Nekem is sokan mondták,hogy tehetséges vagyok jól focizok,de jó is lenne angliában futballozni.
Sok sikert
00:08:
Hát, igazából anyám kapott állást kint, és akkor el tudnék oda menni focizni. Ott van a közelben Birmingham is... De inkább majd csak a helyi kiscsapathoz megyek el...
00:36:
Hát gyere ki te is!! :D
Nem késő! mindenképp próbáld meg... Öcsém sosem szeretett focizni, én viszont elkerültem koleszba unatkozott... 14 évesen elkezdett fociedzésre járni, most 16 éves és úgy tud focizni h le a kalappal:D meccsek után jönnek sokszor megkérdezni a nagyobb csapat edzői, hogy nem lenne-e kedve másik csapatban játszani...
Mellesleg a kinézete is olyan, hogy az osztályban a lányok bálványa:D
Tényleg, énis kapus vagyok. de megállom a helyem csatárként is. Vagy nagyon elől , vagy nagyon hátúl :D
Megyek bárhova szívesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!