17 éves vagyok és szeretnék elkezdeni amerikai focizni de előtte nem sportoltam versenyszerűen. Nincs még késő belevágni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:43
1/4 anonim válasza:
Egy teljesen új sportról van szó. Szerinted hányan kezdték el ennél fiatalabban? Nem hiszem, hogy sokan.
2/4 Tyler913 válasza:
Ha Amerikaban elnenk,azt mondanam,keso.De mivel ez a sport Magyarorszagon meg gyerekcipoben jar,es az osszes egyesulet amator,egeszen nyugodtan elkezdheted.
3/4 anonim válasza:
azért h teljesen új az túlzás, Amerikában már 80-90 éve profi szinten játszák
Magyarországon viszont elégé amatőr csapatok vannak, de nagyon jó kondi, legalább 180 cm magasság és egy jó 100 kiló minimum kell hozzá. eléggé nehéz sport
4/4 anonim válasza:
"azért h teljesen új az túlzás"
- Talán én is arra gondoltam, hogy Magyarországon az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!