Versenyzők? Most kezdeném el versenyszerűen űzni a judo nevű sportot?
heti 3 edzés van 1.5 órásak csak ilyen 17.30 tól és az a baj hogy hazaérek suliból 3 ra és 4 kor már indulni kéne edzésre
az út ilyen30 perc
és az a baj hogy elég nehéz suliba járok így sokat kell tanulni
ti hogy oldjátok meg a tanulást és az edzést? hogy osztjátok be?
valamint hogy ha elég tehetséges vagyok akkor kb mennyi idő alatt mehetek versenyre?
16 éves srác vagyok
és még az érdekelne hogy 12 ben rengeteget kell tanulni így gondolom abban az évben kevesen járnak sportra
Az én unokám 15 évesen kezdte ezt a sportot.És lány. Igaz, sportgimibe jár. Most fog érettségizni. A cél neki a Testnevelési Főiskola. Reggel 6-kor futás a Margitszigeten,utána suli, aztán edzés, aztán este tanulás. Minden nap ugyanez.Hétvégén , mivel nincs iskola, napi két edzés és este is futás.
Ő az első évben már ment versenyre , mert az edzője úgy vélte, képes már eredményt elérni. Persze, nem a győzelem volt a cél.
Ha valóban versenyezni akarsz, és becsülettel megcsinálni az érettségit, akkor nincs film, meg strand, meg haverok, stb . Nem lesz könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!