Hány éves kortól lehet elkezdeni focizni?
Figyelt kérdés
én egy 15 éves lány vagyok és ha lehet az ftc-hez mennék focizni.2010. nov. 6. 14:16
1/7 anonim válasza:
Focizni kb attól fogva elkezdhetsz, hogy tudsz járni, de meccseken hát úgy kb.. 9-10, akkor talán már fel is tudják fogni a szabályokat:)
FTC-nél..
hát én úgy tudom, a legtöbb nagyobb focicsapatnak van iskolája, ahova talán 4-5. osztály után tudsz menni, napközben tanítás, utána edzés.
De pontosat nem tudok!
Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2010. nov. 6. 18:19
3/7 anonim válasza:
97 től azelőtt felesleges mert nem vagy elég tapasztalt az élethez
4/7 anonim válasza:
Szerintem bármikor, de ne az ftc-hez menj bár eggyik kedvenc csapatom, de azt hallottam hogy ott nem az számít mennyire vagy tehettséges hanem az hogy mennyit tejelsz.De ezt csak halottam, na mind1 sok sikert!!!!!
5/7 anonim válasza:
Ja előző vagyok barátnőm nővér odajárt kb ennyiídősen, de kírúgták me rossz volt a magatartása.
6/7 anonim válasza:
Ilyen iskolák, ahova 4-5. osztálytól mehetsz, nem léteznek.
7/7 anonim válasza:
3 éves kortól lehet egyesületben focizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!