15 éves leszek a nyáron, szeretnék elkezdeni focizni, de félek, hogy nem vagyok elég jó?
Járnak tőlem sokkal rosszabbak is a helyi egyesületbe, de én mégis félek. Nem mindig tudok pontosat lőni, cselezni, hát van hogy bejön egy-két csel, de nem is merek rá nagyon vállalkozni, de ezen változtatok mindenképpen. A lövéseket természetesen naponta gyakorlom, most, hogy jön a jó idő több órát fogok ezzel naponta foglalkozni. Dekázni valamennyire tudok, de nem erről szól a foci, tudom. Szóval nem tudom, hogy érdemes lenne-e belevágni ennyi idős korban, sokat foglalkoztam ezelőtt is vele, holnap már lehet elnézek az edzésre viszont bennem van az a félelem, hogy mi lesz, ha én leszek a legrosszabb...
Mellesleg fiú vagyok.
Hello!
Hát az a helyzet, hogy én szlovákiai vagyok, szóval itt választanék egyesületet :)
csak bátran.gyakorold a cseleket edzésen.hiszen azért van.
így fogsz csak fejlődni. éés az is jó ha a dekázást gyakorlod mert az nagyon sokat javít a technikán és sokkal ügyesebb leszel tőle.
majd azért írd meg hogy hogy sikerült az edzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!