Büntetett már meg rendőr, mert hiányzott valami a bringádról?
Figyelt kérdés
És leírnátok hogy történt és mennyit kellet fizetni ? köszönöm :)2014. okt. 10. 00:40
21/22 anonim válasza:
Nekem napközben lelopták a lámpáimat (aznap reggel még használtam, mert sötét volt), igazából fel se tűnt, míg a rendőr meg nem állított. Fényes nappal volt ugyan, de így is 20 ezerbe került.
Majdnem jobban jártam volna, ha az egész biciklit ellopják.
22/22 Titusztitusz válasza:
Válasz annak a kedves hozzászólónak, aki szerint "a jogszabály a kukásmellény bizonyos esetekben való kötelező hordásárol, az autósok érdekeit is védik az olyan "gyökerek" ellenében, mint amilyen mondjuk énis vagyok:Kedves barátom...Nem tudom hogy te hol élsz, a valóságban-e, avagy a néphülyítés agysorvasztó világában, de ha az előbbiben, akkor tudnod kéne azt az apróságot, hogy AMENNYIBEN EGY AUTÓS FELELŐSÉGGEL ÉS KÖRÜLTEKINTŐEN VEZET, akkor az olyan autós KIZÁRÓLAG olyan esetekben szokott csak elütni bringást, ha a nevezett bringás összevissza tántorog részegen mondjuk az úttesten, aztán véletlenül mondjuk PONT ABBAN A PILLANATBAN amikor az autó mellé ér, hirtelen bekanyarodik az autó elé...EZ ESETBEN valóban létezik az, hogy egy KÖRÜLTEKINTŐEN VEZETŐ, és a mindenkori sebességkorlátozási szabályokat figyelembe vevő autós(!!) elüt esetleg egy bringást,de más esetben aligha...Viszont mindezen jelenséghez semmiképpen se kapcsolódik a kukásmellény megléte, avagy hiánya...CSAKIS A KÖRÜLTEKINTŐ KÖZLEKEDÉS számít mind a bringás, mind az autós oldalárol...Édes bogaram...Ha személyes tapasztalataid nincsenek is e téren eddig, akkor legalább olvasd már figyelmesen majd mondjuk a "Hírkereső" híreit...Ott időnként fel szoktak bukkanni olyan hírek is, miszerint mondjuk "Hiába volt láthatósági mellény a kerékpároson, mégis elütötte az autó"...Te nem hallottál még ilyen esetröl? Én hallottam már...És nemis egyröl...Akkormeg miröl beszélsz jóember??? Hát gondolkozzál már egy kicsit a jó ég álldjon már meg...A kukásmellény NEM CSODASZER a kerékpároselütések ellen, és a hiánya sem okoz hátrányt e téren semmiben sem...Én már csak tudom...Sok évtizednyi bringásmúlt van már mögöttem, és eddig még sohasem ütött el autó, pedig nyugodtan leírhatom asszem, hogy még összesen nem volt rajtam eddig egy félórát a kukásmellény a sok évtized alatt, akármilyen láthatósági viszonyok között is bringáztam...Aztán mégis megvagyok épségben, jó egészségben...Csak ennyit akartam még hozzátenni a dolgokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!