Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Büntetett már meg rendőr,...

Büntetett már meg rendőr, mert hiányzott valami a bringádról?

Figyelt kérdés
És leírnátok hogy történt és mennyit kellet fizetni ? köszönöm :)

2014. okt. 10. 00:40
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
12%
hiányzott a bicikliről a szilvásbukta.. 2 szilvásbuktára büntetett
2014. okt. 10. 01:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Székesfehérvárról mentem vonattal Bp-re critical massra, nagyban vonultunk fel, mikor páran akik ott összeverődtünk, megláttunk egy fagyizót, így kikanyarodtunk a tömegből a nem kijelölt útra de teljesen szabályosan... abban a pillanatban le is kapcsolt minket egy valószínűleg direkt ezért odaállított sündisznó. Nekem nem volt csengőm, azthiszem 5000 vagy talán 10 volt, már nem emlékszem a pontos összegre, az egyik srác, egyedi bringát készített direkt a felvonulásra, egy tall-bikeot, neki semmije nem volt, volt egy csopper brngás, neki csengő és prizmák, meg volt még egy srác, neki volt mindene, ám a kék piros villogó szelepsapkáért, mert "megtévesztő"... meg tudták cseszni őt is...
2014. okt. 10. 02:06
 3/22 anonim ***** válasza:
Engem meg nem,csak ido kerdese az egesz.Ez komoly,hogy a csengo is kotelezo?:oBar nincs elso lampam se,de ez a csengos dolog most meglepett.
2014. okt. 10. 04:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem volt fékem meg lámpám meg prizmám, 20ra büntettek.
2014. okt. 10. 09:09
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a kötelező cuccok nem túl drágán és fájdalommentesen felszerelhetőek, és innentől nincs támadási felület. Ennyi.
2014. okt. 10. 15:18
 6/22 anonim ***** válasza:

"Nem volt fékem meg lámpám meg prizmám, 20ra büntettek."

Nagyon helyes. Remélem minél több ilyen lesz.

Főleg a lámpa miatt, de a fék miatt is a sok surmó nem tud megállni meg nem látni a birkát a sötétben, mert nincs világítása.

Engem sem büntettek még meg, mivel minden kötelező cucc van a gépen.

2014. okt. 10. 16:02
 7/22 anonim ***** válasza:

tényleg? mindened van? 3szög prizmád, meg egyszerre kapcsolható első-hátsó világításod?

A vicc az, bármelyik bringást meg lehet büntetni, mert olyan elavult a szabályozás, hogy azt követeli meg, ami már év(tized)ek óta elavult.

2014. okt. 10. 19:21
 8/22 anonim ***** válasza:
nem kell se 3szög prizma, se egyszerre kapcsolható világítás... a te köhém ismereteid elavultak.
2014. okt. 10. 19:26
 9/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok a sok szabály betartó mintabringásnak.
2014. okt. 10. 20:27
 10/22 Titusztitusz ***** válasza:
Szerencsére engem konkrétan még nem büntetett meg eddig rendőr bringázás során, viszont pampogni azt azért szoktak sokszor, mégpedig kizárólag amiatt, hogy nincs rajtam a kukásmellény,(Hogy törné ki a fene azt az átkozott kukásmellényt, meg még azt is, aki hozta azt a rendeletet, hogy "rossz látási viszonyok között" kötelező hordani...) amikor pedig már "rosszak a látásai viszonyok"...De szerencsére eddig még mindig sikerült megúsznom a dolgot egy kis ejnyebejnyezéssel, meg legközelebbjobbanfigyeljenoda tanácssal...
2014. okt. 15. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!