Elveszik tőlem a biciklimet?
Figyelt kérdés
Biciklizéskor (sportszerűen biciklizek) vinni szoktam magammal a személyit, lakcímkártyát, tajkártyát, stb... de a bicikliről egy darab papirom sincs, mert úgy lett összerakatva...Sőt! a vázszámot se találom. Ha megállít a rendőr, akkor elveszi a biciklimet? 49 000 fizettem érte, most a javítási költséggel együtt tart 73 450ft-nál és félek,hogy elveszik,mert sokat költöttem, törődtem/törődöm vele.2014. szept. 27. 09:41
1/7 anonim válasza:
Dehogy veszi. Egyedül a váz száma legyen elmentve a telefonodba, biztonság kedvéért, mert arra esetleg rákérdezhet. De sokszor arra sem. Csak azt ellenőrzi hogy meglegyen rajta az ami kötelező.
2/7 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy "Sőt! a vázszámot se találom.". :/ Ha a vázszám sincs meg, akkor már elveszi? Fehér ember vagyok, látszik is, udvarias vagyok (nem tudom ez mennyire számít) Van a biciklin küllőprizma elöl-hátul, lámpa elöl-hátul,sisak van rajtam, kilóméteróra, 2 független fég elöl-hátul.
2014. szept. 27. 10:10
3/7 kovpet válasza:
Akkor kobozhatják el, ha bizonyítani tudják, hogy lopott. Ezt vázszám hiányában elég nehéz lenne bizonyítani...
4/7 Alex Fly válasza:
Nem. Speciel nekem olvashatatlan, de ez nem zavarta őket abban sem, hogy regisztrálják a rendszerükbe... Papírt én sem tudok mutatni, mivel én raktam össze.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem úgy rakták össze Abonyban (ezért rettentően mérges vagyok rá,hogy ilyen vázat szerzett) és azt mondta,hogy Kecskeméti piacon vette anno...
2014. szept. 27. 20:03
6/7 kovpet válasza:
Nem számít. A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. A kerékpárokhoz meg nem kötelező műszaki vizsga meg semmi ilyesmi.
7/7 A kérdező kommentje:
értem köszi
2014. szept. 27. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!