Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha kiszedem a BMX ből az első...

Ha kiszedem a BMX ből az első féket akkor azzal már illegális utcán menni?

Figyelt kérdés
első-hátsó fék is van

2013. szept. 29. 14:48
 1/7 anonim válasza:
0%
Hát nekem nincs fék a bmxen és még 1x-se állított meg a rendőr de haveromat már megállították hogy nincs féke. De ha megállítanának hogy nincs fékem bemutatnám nekik a jó öreg parasztféket;) Am meg ha minden igaz akkor illegális de sz*rj rá. A rendőrök is sz*rnak rád..
2013. szept. 29. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:

nem illegális csak szabálytalan. ha megállít a rendőr nagy eséllyel elenged figyelmeztetéssel.

az előzőnek meg elmondanám hogyha megmutatja a rendőrnek a "parasztféket" biztos hogy rácsesz valami büntetést

2013. szept. 29. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:

ma 16:53

Te is biztos ilyen kis nyomi tizenéves nagyképű suhanc vagy. Majd akkor mutasd meg a parasztféket amikor elcsapnak vagy elcsapsz valakit, mert nem tudtál megállni.

2013. szept. 29. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
vedd le a hatsot is...csak a nyomik hasznalnak feket...
2013. szept. 29. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
tizenévesen az én bmx-emen sem volt fék és mikor elgázoltam egy panel sarkában egy babakocsit, a 110kg-os szteroidos tesztoszterontól túlfűtött apuka úgy elvert, hogy csak néztem...
2013. szept. 29. 23:36
 6/7 anonim válasza:

Kiss Iskolás

Ugyanúgy tudok fékezni csak a lábammal.. Mint ha nem lehetne fékezni anélkül hogy rajta lenne a bicikliden.. És igen eltaláltad 16 vagyok:D Mellesleg nem 100 km/h -val száguldok hogy elcsapjak valakit vagy engem üssön el valaki..

2013. szept. 30. 15:12
 7/7 Az én nevem valaki válasza:
Az elsőt nyugodtan kiszedheted, nem csak a nyomik használnak féket, a hátsót hagyhatod rajta, én egyszer úgy úsztam meg a huszonezres büntetést, hogy előrukkoltam a hátsóval, plusz az hasznos lehet egy csomó trükk begyakorlásánál.
2013. okt. 10. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!