Mennyi ideig marad a rendőrségi nyilvántartásban egy olyan személy, akinek nem volt teljesen rendben a kerékpár felszereltsége, és a rendőr az adatai felírása mellett csak figyelmeztette?
Ilyenért nem kerül nyilvántartásba.
Csak az akit bevisznek fénykép és újlenyomatra...
azután örökre a rendszerbe marad.
Engem is állítottak már meg gyorshajtás gyanús viselkedés 1 kihalt utcába de semmi nem volt.
ez nem jogsértés, hanem szabálysértés.
Legrosszabb esetben tolhatja hazáig a bringáját vagy kap 1 sárga csekket sokadik alkalom után.
Asszed nekem van prizmám? bukósisak kötelező 40km/h felett, elfordult már, hogy 70-l mentem 30-s táblánál... pont letojom őket (mellékesen akkor állítottak meg) de kiröhögtem őket és kész (pedig priuszom van, tehát benne vagyok a rendszerükbe) de semmi nem volt és nem is lesz.
meg bringásokat ritkán zargatnak
ja és igen sűrűn vezetek ittasan, balesetet még nem okoztam, sokszor jöttek szembe meg mentem el mellettük de semmi nem volt.
Minek? hogy tisztán tartsd előttem az utat?! :)
Nem is lenne hátrány, az autós buz*k úgyis mindig elakarnak ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!