Szobabiciklivel milyen tempóval és mennyi idő alatt lehet leadni 10-15 kg-ot?
20. Válaszolónak!
És ez működni is fog addig, amíg nem lesz rosszabb az emésztése, nem lesz hormonális problémája.. Csakhogy ha össze-vissza eszünk, amit a pék kisüt vagy amit a tévében reklámoznak, akkor jellemző hogy igenis hormonális betegségeink lesznek, amik miatt nem fog örökké működni a sok tekeréssel való testsúlykontroll.
Sziasztok !
A szobabiciglivel igen is lehet fogyni . Én nem diétázom , ugyan azt eszem mint eddig kivéve csoki és chips.
Napi 50 percet biciglizek ami 650 kcal ér fel .
Én kb 2 hónap alatt 4 kg fogytam ...sőt combom és fenekem is kisebb lett .
Ha van kitartásod akkor lehet fogyni ...
Nekem egy év kellett,de az stabilan tartható.
Fogyókúra nélkül.!!
Egyébként az 'edzéssel történő fogyás' addig működik, amíg az embernek szerencséje van. Az edzés valamit javít az inzulinrezisztencián, egy egész életében tunya embernek mondjuk a tekerés nagy életmódváltást jelent.. kezdeti sikereket el lehet érni.. az egyszeri ember ebből megállapítja hogy a mozgás fogyaszt.
Lelkesíteni szeretnék mindenkit, ez nem tart örökké. A rossz hatású kajálás.. hatása előbb-utóbb újra eluralkodik, mozgás mellett is szépen hájasodik a test, a szervek, nem kell félni hogy aki rendszeresen edz, az a végén elfogy. Lehet hízni, kenyérke, joghurtka, chipsecske megteszi a hatását, lehet ezekre számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!