Ha fogyni szeretnék, melyik a jobb: ha 1 órán keresztül, de lassabb tempóval szobabiciklizek, vagy ha 15-18 percig intervallumosan (+ 6-6 perc bemelegítés, levezetés)?
Figyelt kérdés
az étrendem szerintem rendben van (minél kevesebb Ch, minél több fehérje, főleg este), most a mozgásra lennék kíváncsi.2012. dec. 16. 13:11
1/8 anonim válasza:
Izommegtartásra szerintem jobb az egyenletes, kisebb intenzitásu edzés, de sok cikkben olvasni az intervallum előnyét. Én úgy gondolom, hogy intervallnál van nagyobb izomvesztés, hiába megy sok fehérje.
2/8 A kérdező kommentje:
nagyobb izomvesztés?:O
2012. dec. 17. 16:19
3/8 A kérdező kommentje:
mármint azt nem értem, hogy ha mozgok, akkor miért izomból veszítek? (nem az, hogy nem hiszek neked, csak nem értem)
2012. dec. 17. 16:22
4/8 anonim válasza:
Igen, magas pulzusnál az izomszövetből is fedezi a szervezet az energiaszükségletet.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. És ha nem izomból, hanem zsírból szeretnék veszíteni? Bocsi, hogy itt értetlenkedek:$
2012. dec. 17. 16:26
6/8 anonim válasza:
Alacsonyabb pulzusszámú (110-130), közepes intenzitású aerob edzés, kb 40-50 perc, heti min. 3-4-szer és szálkásító diéta kell.
Magas fehérjebevitel és alacsony ch.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. dec. 17. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!