Szobabiciklivel milyen tempóval és mennyi idő alatt lehet leadni 10-15 kg-ot?
Persze, segít egy kis plusz mozgás.. Egészen addig, amíg a beteges táplálkozási szokások nem okoznak már visszafordíthatatlan károkat, amint már sem a mozgás nem segít, talán már a helyes táplálkozás sem.
Meg lehet elégedni kétes és éppen működő megoldásokkal, valamilyen eredményekkel is járhatnak.. de a probléma adott lesz, csak később már nehezebb lesz megoldani. Kell a mozgás, de a táplálkozás mindig alapvetőbb lesz.
uzenem # 10/14 Időpont 18:38
Azt sajnos elfelejtetted megemliteni hogy lany vagy vagy fiu?...Ugyanis szep kerek testsuly az a 68 kg ha lany vagy fogyas ide vagy oda.. :)))))))
Kedves Kérdező,
Én néhány éve 4 hónap alatt fogytam le 10-12 kg-ot.(ezt most is tartom) Az étrendemen annyit változtattam, hogy mértékkel ettem (de mindent) és heti 5x 45-60 percet szobabicikliztem. A legfontosabb a tempó, melyet meg tudsz nézni a neten,ez változó mert függ az életkortól és a súlytól. Figyelj oda, hogy az ott megadott pulzusszámodra, mert ha több a pulzusod tekerés közben akkor izmot építesz és nem zsírt égetsz.
Én 2009-ben csináltam egy programot.
Kerékpározni kezdtem heti 3 szor 60 percet.
===============================================
A lényeg a folyamatos tempót tartani.Ez mindenkinél más-más.
Én próbáltam tartani 23-25 km/h 6o percig.Ez nekem ment,de lehet hogy másnak ez sok,vagy kevés.
Ez alkalmanként cca. 850 kcal elégetését jelentette. Igy egy étkezést mindíg elégettem.Nekem ez bevált.
Nem fogyóztam soha,de ezt 3 évig csináltam.
14 kg-ot adtam le egy év alatt,nagyon sokat javult a közérzetem.Azóta simán tartom a 88 kg-ot,nem fogyózom.
Egy kiló sem jött vissza,mert mozgással értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!