Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabiciklivel milyen tempóva...

Szobabiciklivel milyen tempóval és mennyi idő alatt lehet leadni 10-15 kg-ot?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 17:52
1 2 3
 11/27 csabbba95 válasza:
előző vagyok. kiegészítés: tudom, hogy szó volt róla, hogy valóban csak étrend megváltoztatásával lehet ezt kivitelezni, de szerintem ez egyértelmű. Ilyen amatőr szinten, ahol én állok, lényegében egész kis változtatások voltak szükségesek az étrendben (1-2 hét után már annak tűntek) és emellett a tekerés, mint az leírtam, lehet hatásos, mindenféle speciális edzésmódszer, váltakozó tempó és méregdrága szobabicikli nélkül :)
2013. jan. 4. 18:42
 12/27 anonim válasza:
Ha a hátadra veszed a szobabiciglit és azzal futsz, akkor igen.
2013. jan. 4. 21:58
 13/27 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy az itt válaszolók nagy része, már jó ideje sportol, test épít stb stb, így aztán a fogyásról csak annyit tudnak, amennyit megtanultak róla, de nekik soha az életben nem kellett leadniuk a hájtömegüket, így aztán nem is tudják, hogy sokan már attól fogyni kezdünk, hogy egyáltalán elkezdünk mozogni... felgyorsul az emésztés stb stb...
2013. jan. 4. 22:10
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Persze, segít egy kis plusz mozgás.. Egészen addig, amíg a beteges táplálkozási szokások nem okoznak már visszafordíthatatlan károkat, amint már sem a mozgás nem segít, talán már a helyes táplálkozás sem.

Meg lehet elégedni kétes és éppen működő megoldásokkal, valamilyen eredményekkel is járhatnak.. de a probléma adott lesz, csak később már nehezebb lesz megoldani. Kell a mozgás, de a táplálkozás mindig alapvetőbb lesz.

2013. jan. 5. 01:07
 15/27 Leveltetu ***** válasza:
0%

uzenem # 10/14 Időpont 18:38

Azt sajnos elfelejtetted megemliteni hogy lany vagy vagy fiu?...Ugyanis szep kerek testsuly az a 68 kg ha lany vagy fogyas ide vagy oda.. :)))))))

2013. jan. 5. 18:05
 16/27 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Én néhány éve 4 hónap alatt fogytam le 10-12 kg-ot.(ezt most is tartom) Az étrendemen annyit változtattam, hogy mértékkel ettem (de mindent) és heti 5x 45-60 percet szobabicikliztem. A legfontosabb a tempó, melyet meg tudsz nézni a neten,ez változó mert függ az életkortól és a súlytól. Figyelj oda, hogy az ott megadott pulzusszámodra, mert ha több a pulzusod tekerés közben akkor izmot építesz és nem zsírt égetsz.

2013. jan. 7. 09:58
 17/27 anonim ***** válasza:
a 96 éves nagyanyám szerint az az egészséges táplálkozás, ha hallgatsz a szervezetedre, és azt eszed amit éppen kívánsz, persze csak mértékkel nasi nélkül és betartva a reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi dolgot... én erre a tanácsra hallgatva, és heti 3* 40-60 perc mozgàssal 120 ról 80 ra fogytam 1 év alatt, sõtt kirrobbanóan jpbban érzem magam,
2013. jan. 7. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Akkor 600 millió új mekdonálcot kellene építeni, mert minden ember az érzésére hallgatva a szétaromázott ízfokozós szénhidrátdús kajákat zabbantaná :D
2013. jan. 7. 11:55
 19/27 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, ha minden nap ugyan azt eszed, legyen az bármi, 1 max 2 hét és megundorpdsz tõle, arról nem is beszélve, hogy irigylem annak a pénztárcáját aki mindig mcdonald ozhat... én pl tegnap rizkoht ettem áfonyalekvárral ami szerintem 1000* jobb mint bármi a mcdonaldszban... ma meg szerintem valami babosat fogok...
2013. jan. 7. 12:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Én 2009-ben csináltam egy programot.

Kerékpározni kezdtem heti 3 szor 60 percet.

===============================================

A lényeg a folyamatos tempót tartani.Ez mindenkinél más-más.

Én próbáltam tartani 23-25 km/h 6o percig.Ez nekem ment,de lehet hogy másnak ez sok,vagy kevés.

Ez alkalmanként cca. 850 kcal elégetését jelentette. Igy egy étkezést mindíg elégettem.Nekem ez bevált.

Nem fogyóztam soha,de ezt 3 évig csináltam.

14 kg-ot adtam le egy év alatt,nagyon sokat javult a közérzetem.Azóta simán tartom a 88 kg-ot,nem fogyózom.

Egy kiló sem jött vissza,mert mozgással értem el.

2013. jan. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!