Szobabiciklivel milyen tempóval és mennyi idő alatt lehet leadni 10-15 kg-ot?
Pff, tekeréstől még senki sem fogyott, a kérdéseddel megöltél több száz, több ezer sportolót (akik a mindennapi edzésük miatt szerinted csontra kellett volna fogyjanak).
Sajnos, vagy szerencsére a kérdésednek nincs igazi értelme, így válaszolni sem lehet. Táplálkozás kérdése, de mi nem tudjuk miket eszel.
lehet vele fogyni, de a tempó a lényeges, meg a rendszeresség
10kg kb 10 hét tapasztaltabbak elmondása szerint, mozgással, és rendes étrenddel
igen a sportolók nem fogynak, mert más tempóban tolják, meg hát ők szednek is ezt-azt mellé
A sportolók más tempóban edzenek, és szednek ezt-azt?
De én eddig bárhogyan edzettem, bármilyen tempóban és nem szedtem ezt-azt, mégsem fogytam, nem lettem csont-bőr. Mert nem fogyaszt semmilyen mozgás. De eddig egy küzdősportolóval sem találkoztam, aki bármilyen kemény, rendszeres edzés mellett fogyott volna - táplálkozási változtatás nélkül. Pedig küzdősportolóknál aztán van minden csoda, anaerob edzéstől HIIT edzésig amit csak akar az ember. De a pocak marad ha megy a sok zaba.
igen ,bármilyen megdöbbentő egy sportoló más tempóban edz, mint egy fogyni vágyó
aki ezt profin űzi, feszített tempóban teszi, aki fogyni akar az meg csak zsírt éget, ehhez lassab tempó kell, folyamatos terheléésel a szervezet felé
akinek nincs miből fogyni az nem fog elilllani a levegőbe, ha neked már nincs, mert sportszerűen tolod, akkor gondolom úgy is étkezel, edzel, stb, a te szervezeted erre állt rá
vagy mit gondolsz semmilyen sporttal nem lehet fogyni, hiába mozog az ember, csak mert te nem fogytál? érdekes egy valaki vagy...
Ha én érdekes valaki vagyok.. akkor a bolygómon élő másik 6 milliárd is érdekes, legalább ennyire.
Nincs olyan élettani folyamat, hogy "Kicsit edzem és akkor fogyok" vagy "gyengén edzem, és akkor leég a zsírom, túlzásba ne vigyem mert meghalok".
A szervezetem - de a tiétek is - minden percben éget zsírt. Ezért ver este a szívetek. Nem edzés közben használjátok el a zsírotokat és fogytok le.. életünk elég nagy részében aerob állapotban vagyunk, és zsírral üzemelünk (mint alapvető üzemanyag és tápanyag), nem kéne olyan kajákat enni amik fölösleges zsír raktározására késztetik az embereket.
Egyébként mindenféle sportoló van, millió ember közül különböző edzés intenzitást kedvelők léteznek, egyik sem fogy le csak mert mozog.. étkezésen múlik.
Kedves kérdező, és kedves TaplalkozasHarcmuves!
Legfőképp a másodikhoz szólok először. Megcáfolom amit mondasz, mi szerint tekeréssel még a világon senki le nem fogyott. Én egy teljesen átlagos fiatal vagyok, testalkatom, kitartásom, fizikai erőm alapján inkább nevezzünk erősen átlag alattinak. Nagyjából két éve nagyon elegem lett az undorító testalkatomból, a súlyom akkor 85 kiló volt. Fogyás gyanánt mindössze annyit csináltam, hogy visszavettem a zabálásból (no nasi, no éjszakai hűtőkirablás, és folyadéknak gyakorlatilag csak víz) és naponta 45-60 percet tekertem az ősrégi szobabiciklinken. 4 hónap múlva a súlyom 65 kiló volt. Arra most ne térjünk ki, hogy ez egészségtelenül gyors fogyás volt, az már egy más téma, de ezek alapján saját tapasztalatomból ki tudom jelenteni: Egy átlag ember az étkezése megváltoztatásával és egy egyszerű kis szobabicikli segítségével -kevesebb, mint- 4 hónap alatt le tud fogyni akár 20 kilót is. Megnőtt az állóképességem is, azóta is szívesebben mozgok, nem halok bele tesin, ha futnom kell jó pár kört, előtte meghaltam 5 lépéstől is. A súlyom is tartottam, sőt anno még 1-2 kiló ment is le belőle, most sem vagyok több 67-68 kilónál, szóval véleményem szerint tartósnak minősíthetjük a fogyásomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!